Norm Haber

Yapıcıoğlu’dan Özel’e: Özgür Efendi! Sana bir soru soracağım, 72 saat süren var

Anayasanın 4. maddesinin değiştirilmesini isteyen Cumhur İttifakı üyesi HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, kendisine "Benim HÜDA-PAR’a bir sözüm yok.

Anayasanın 4. maddesinin değiştirilmesini isteyen Cumhur İttifakı üyesi HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, kendisine “Benim HÜDA-PAR’a bir sözüm yok. Mikroba sen niye hastalık yapıyorsun diye hesap soramazsınız. Mikrop, mikroptur” sözleriyle tepki gösteren ve MHP lideri Bahçeli’ye “Sen bu HÜDA-PAR’a ne diyorsun Devlet Bey?” diye seslenen CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e bir soruyla cevap verdi.

Yapıcıoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Genel Başkanımızdan, CHP Genel Başkanı’na soru:” başlığıyla yayınladığı açıklamasında şunları kaydetti:

“Özgür Efendi!

Sana bir soru soracağım. Zorlanırsan kopya çekmek serbest. Ama çevrendeki beceriksizlere sorarsan sana yanlış yaptırabilirler.

Soru şu:
“Milliyetçilik, Halkçılık, Devletçilik, Laiklik, Devrimcilik umdeleri CHP’nin ana prensipleridir… Tek parti döneminin icabı sayılarak Anayasaya sokulmuş olan bu 6 umdeyi Anayasadan çıkaracağız.” cümleleri hangi partinin seçim beyannamesinde yer almıştır.

Sınav süresi, sorunun zorluğu ile mütenasip olarak 72 saattir.”