Norm Haber

Yeni “The Office” Dizisinden İlk Fragman Yayınlandı

Yeni “The Office” dizisi için ilk fragman paylaşıldı. Felicity Ward’ın yer aldığı kadın başrollü sit-com yapımı Prime Video’da yayınlanacak.

Yeni The Office dizisinin ilk fragmanı görücüye çıktı. Felicity Ward’ın başrolünde yer aldığı ve Prime Video’da yayınlanacak spin-off yapımı ile ilk defa bir kadın komedi yapımının başrolünde yer alacak.

Ricky Gervais ve Stephen Merchant’ın yaratıcılığında doğan ve dünya çapında büyük beğeni toplayan The Office dizisinin Avustralya uyarlamasının ilk fragmanı Prime Video tarafından yayınlandı. Yapım, asıl dizinin Avustralya’ya özgü bir yorumu olarak karşımıza çıkıyor.

Fragmanda Sydney merkezli Flinley Craddick adlı bir ambalaj şirketinin genel müdürü Hannah Howard’ı canlandıran Felicity Ward yer alıyor. Hannah doğal karizması, ’patron kız’ havası ve vizyoner liderliğiyle çalışanlarının gönlünü kazanmaya çalışıyor ancak pek de başarılı olamıyor. Dizide ayrıca, resepsiyonist, ön büro yöneticisi ve verimlilik müdürü rolündeki Lizze (Edith Poor), satış temsilcisi Nick (Steen Raskopoulos) ve Greta (Shari Sebbens) karakterleri de yer alıyor.

Yeni “The Office” Dizisi Kadın Başrolü ile Dikkat Çekiyor

Dizinin kadrosunda Josh Thomson, Jonny Brugh, Susan Ling Young, Raj Labade, Lucy Schmidt, Zoe Terakes, Pallavi Sharda, Claude Jabbour ve Jason Perini gibi isimler de bulunuyor. Sekiz bölümlük sezonun konuk oyuncuları arasında ise Susie Youssef, Justin Rosniiak, Carlo Ritchie, Rick Donald ve Chris Bunton yer alıyor.

The Office Avustralya uyarlaması Julie De Fina ve Jackie van Beek tarafından geliştirildi. İkilinin aynı zamanda yapımcı olarak da görev aldığı dizinin yönetici yapımcılığını Kylie Washington üstleniyor. Sophia Zachariou baş yapımcı, Linda Micsko ise yapımcı olarak projeye katkıda bulunuyor.

Dizi, BBC Studios Avustralya & Yeni ZelandaBunya Entertainment ve Amazon MGM Studios tarafından ortak yapım olarak hayata geçiriliyor ve ilk BBC Studios formatına dayanıyor.

The Office’in yeni uyarlaması, ilk kez kadın bir karakteri başrole taşıması açısından önem taşıyor. Hannah Howard karakteri daha önceki versiyonlardaki David Brent ve Michael Scott gibi erkek karakterlerden farklı olarak, daha az çatışmacı ve daha çok ’patron kız’ enerjisine sahip görünüyor.

Yeni The Office dizisi 18 Ekim’de, Amerika Birleşik Devletleri hariç 240 ülke ve bölgede izleyiciyle buluşacak.