Norm Haber

Yerlikaya: FETÖ ile mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "FETÖ ile mücadelemiz azim ve kararlılıkla devam edecektir. 15 Temmuz 2016’dan bugüne kadar İçişleri Bakanlığımızca FETÖ’ye yönelik 178 bin 406 operasyon gerçekleştirildi" dedi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya bugüne kadar FETÖ’ye yönelik gerçekleştirilen operasyon sayısını açıklayarak FETÖ ile mücadelenin devam edeceğini söyledi. Sosyal medya hesabı üzerinden konuya ilişkin açıklama yapan Yerlikaya şu ifadelere yer verdi:

Milletimizin iradesine darbe vurmaya kalkan, halkımızın üzerine ateş açan, FETÖ ile mücadelemiz azim ve kararlılıkla devam edecektir. 15 Temmuz 2016’dan bugüne kadar İçişleri Bakanlığımızca FETÖ’ye yönelik 178 bin 406 operasyon gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Su uyur FETÖVARİ yapılar uyumaz’ sözü bizim başta FETÖ olmak üzere tüm terör örgütleriyle mücadelemizdeki ana ilkemizdir. Biz durmayacağız, duraksamayacağız. Eli kanlı FETÖ’yle mücadelemizi aralıksız sürdüreceğiz. Şehitlerimize Allahtan Rahmet, Gazilerimize sağlık ve afiyet diliyorum.