’21 İlham Veren Hayvan’ okurlarını bekliyor

GEKA tarafından yazılan ve Filiz Mungan’ın resimlediği “21” serisinin ilk kitabı olan “21 İlham Veren Hayvan” kitabı Babil Yayınları etiketiyle raflardaki yerini aldı.

’21 İlham Veren Hayvan’ okurlarını bekliyor

Üç eski akademisyen ve yurt dışındaki bir doktora öğrencisinin beraber kaleme aldıkları “21 İlham Veren Hayvan” adlı kitapta aslında 21 farklı ve gerçek hikâye anlatılıyor.

Gökhan Yavuz Demir, Ertuğrul Uzun, Kasım Akbaş ve Yunus Anıl Yılmaz’ın isimlerinin baş harflerinden doğan GEKA, insanlar ile hayvanlar arasındaki çoğu kez sorunlu, fakat bir o kadar da sevgi dolu ilişkiyi her yaştan okurun ilgisini çekecek şekilde yazmayı amaçlamış. Bu nedenle çocuklarınızla beraber okurken kaliteli vakit geçirebileceğiniz bir kitap olmak iddiasında.

21 farklı hikâyeye çocuk kitabı çizeri Filiz Mungan’ın 21 harika illüstrasyonu da eşlik ediyor.

Hikâyeler arasında matematik dâhisi bir atla ve falcı bir ahtapotla tanışacaksınız. Dönmeyeceğini bilmeden uzaya gönderilen ilk köpek Laika’nın hikâyesine üzülecek, fırçasıyla resim yapan böcek Spike’a şaşıracak, kendi pişirip kendi yiyen maymun Kanzi’ye hayran kalacak ve dev kaplumbağaların dünyayı nasıl değiştireceklerini öğreneceksiniz.

Babil Yayınlarının “21” serisi, “21 İlham Verici Tablo,” “21 İlham Verici Yazar,” “21 İlham Verici Filozof,” “21 İlham Verici Mitoloji Kahramanı” gibi devam kitaplarıyla çok yakında okurlarıyla buluşacak.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir