3 aylık otel masrafı dudak uçuklattı: Aynı parayı herkes harcıyor

İşte Benim Stilim yarışması ile ünlenen Bahar Candan yine çok konuşulacak açıklamalara imza attı. Candan katıldığı programda kaldığı otele ne kadar ücret verdiğini açıkladı.

3 aylık otel masrafı dudak uçuklattı: Aynı parayı herkes harcıyor

İşte Benim Stilim yarışması ile ünlenen Bahar Candan kilo alarak katıldığı Doya Doya Moda ile yeniden adını duyurmuştu…

Skandallar kraliçesi olarak bilinen Bahar Candan, yine çok konuşulacak açıklamalara imza attı.

Bahar Candan, katıldığı programda lüks yaşantısına dair soruları yanıtladı. Kaldığı otele ne kadar ücret verdiğini açıkladı.

Bahar Candan, bu kadar parayı nasıl kazandığına dair ise “Ben Euro bazlı alışveriş yapıp, konaklayıp, yiyorum ve bunu ülkemizde yapıyorum. Aynı parayı bence herkes harcıyor” dedi.

“3 AYDA 1 TRİLYONLUK OLUYORUM” 

Kaldığı otelde “Ben 3 ayda 1 trilyonluk oluyorum” diyen Candan, bu kadar parayı nasıl kazandığına dair ise “Ben Euro bazlı alışveriş yapıp, konaklayıp, yiyorum ve bunu ülkemizde yapıyorum. Aynı parayı bence herkes harcıyor” dedi.

Bahar Candan Söylemezsem Olmaz programında Seren Serengil ve Bircan Bali’nin konuğu oldu.

Program sırasında lüks yaşantısından bahseden Bahar Candan, kaldığı otel hakkındaki soruyu “Ben 3 ayda 1 trilyonluk oluyorum” diyerek yanıtladı.

Seren Serengil’in “Peki, o kadar kazanıyor musun?” sorusuna ise Bahar Candan’dan “Benim ülkemize şöyle bir artım olabilir: Ben Euro bazlı alışveriş yapıp, konaklayıp, yiyorum ve bunu ülkemizde yapıyorum. Aynı parayı bence herkes harcıyor” cevabını verdi.

 

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir