47 kişi şehit olmuştu… Bursaspor kara geceyi unutmadı!

Bursaspor Kulübü, 8 yıl önce Beşiktaş-Bursaspor maçının ardından terör örgütü PKK’nın hain saldırısında hayatlarını kaybeden şehitlerimiz için başsağlığı mesajı yayımladı.

47 kişi şehit olmuştu… Bursaspor kara geceyi unutmadı!

Terör örgütü PKK’nın 10 Aralık 2016’da Vodafone Park’ta oynanan Beşiktaş-Bursaspor maçının ardından düzenlediği ve 40’ı emniyet mensubu 47 kişinin şehit olduğu, 242 kişinin de yaralandığı terör saldırısının üzerinden 8 yıl geçti.

Bursaspor Kulübü acı olayın yıl dönümü dolayısıyla sosyal medya hesabından şehitler için anma mesajı paylaştı.

Yapılan paylaşıma, “10 Aralık 2016 tarihinde deplasmanda oynadığımız Beşiktaş maçı sonrası yaşanan hain saldırının 8. yılında hayatlarını kaybeden tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz. Unutmadık, unutmayacağız!” notu düşüldü.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir