Norm Haber’den Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren’e ziyaret

Norm Haber Medya Yönetimi, Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren’e ‘Hayırlı olsun’ ziyareti gerçekleştirdi. Yapılan ziyarette geçmiş dönem projelerinden de bahseden Başkan deviren, Gemlik halkının teveccühünü kazandığını dile getirerek, “Gemlik halkı Şükrü deviren’i sevdi” dedi.

Norm Haber’den Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren’e ziyaret

Haber: Fikret Turan

31 Mart yerel seçimlerinin ardından mazbatasını alarak görevine başlayan Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Bu kapsamda Norm Haber Medya Yönetimi Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren’e ‘hayırlı olsun’ ziyareti yaparak istişarede bulundu.

Gerçekleştirilen ziyarette Norm Haber Genel Yayın Yönetmeni Esat Kaplan, Haber Koordinatörü Bülent Civanoğlu, Kurumsal İletişim ve Pazarlama Yönetmeni Nail Özer, Köşe Yazarlarından Yasemin Güler ve İlhami Yıldız, Görsel Yönetmen Fikret Turan yer aldı.

Başkan, seçim döneminde ki çalışmalarından bahsederek ‘Ayakkabılarım parçalanınca kadar çalıştığını’ ve seçim sonrası Gemlik dinamiklerini iyi bildiğini projelere tüm hızıyla başladığını aktararak Gemlik için önemli olan Projelerinden Şehir planlaması konusunda ciddi bir çalışma yapıldığını söyledi.

Deprem hassasiyetini dile getiren Deviren, teknik verileri baz alarak ada bazlı ve ekonomik bir şehir planlayacağını ifade etti. Başkan deviren, Gemlik’in dinamiklerini çok iyi bildiğini ve o dinamiklerle iyi ilişkiler kurduğunu söyledi.

5 yıllık başkanlık dönemi boyunca projeleri hayata geçireceğinin de altını çizdi.

Son olarak Deviren, Norm Haber’e yönetimine teşekkür ederek başarılar diledi…

 

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir