Ahmet Davutoğlu EYT’lilerle buluştu

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Marmara EYT Federasyonu ve EYTSYDD Başkanı Gönül Boran Özüpak ve federasyon yöneticileriyle bir araya geldi.

Ahmet Davutoğlu EYT’lilerle buluştu

EYT’liler normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte siyasi arenada görüşmelere başladı.

Marmara EYT Federasyonu ve Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Gönül Boran Özüpak, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile bir araya geldi.

Görüşmeye Marmara EYT Federasyonu ve EYTSYDD yöneticileriyle Davutoğlu’nun kurmayları da katıldı.

Görüşmede Gelecek Partisi’nin EYT ile ilgili yol haritasının 14 Haziran 2021’de yapılacak ortak açıklamayla duyurulmasına karar verildi.

Görüşmenin ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Gönül Boran Özüpak, şunları söyledi:

“Pandemi sürecinde yapamadığımız yüz yüze görüşmelerimize Gelecek Partisi Genel Başkanı sayın Ahmet DAVUTOĞLU randevumuzla START ALDIK.
EYTSYD Derneklerimizle yürütülen çalışmalarla, sorunlarımıza yaklaşımları ve çözüm önerileri ile 14.06.2021 tarihinde birlikte yapacağımız ortak basın açıklamasıyla kamuoyu ile paylaşılacaktır.”
Gelecek Partisi lideri Davutoğlu da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Ülkenin kanayan yaralarından #EYT sorunu nasıl çözülür, açıklıyoruz. Uzun süren görüşmelerimiz neticesinde, EYT Dernekleri Başkanı ve yönetimiyle birlikte kamuoyuna çözüm önerimizi 14 Haziran Pazartesi günü sunuyoruz.” dedi.

 

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir