AK Parti Diyarbakır’ı karış karış geziyor

AK Parti Diyarbakır teşkilatı ilçe ilçe 2023’e programlarına devam ediyor. İl teşkilatının bugünkü durağı tarihi güzellikleriyle öne çıkan tarım ilçesi Çınar oldu.

AK Parti Diyarbakır’ı karış karış geziyor

Programa AK Parti Diyarbakır İl Başkanı ve il yönetimi, önceki dönem MKYK üyesi ve milletvekili Mehmet Galip Ensarioğlu, belediye başkanları, ilçe baskanları, kadın ve gençlik kolları başkanları, meclis üyeleri ve diğer teşkilat mensupları katıldı.

İl binasında bir araya gelen heyet il başkanı Şerif Aydın ile birlikte ilçe merkezine doğru hareket etti.

İlçede daha önce belirlenen yerde ilçe teşkilatıyla bir araya gelen heyet teşkilat başkanlığının belirlediği yerlere hareket ettiler.

Teşkilat mensuplarına ve vatandaşlara hitap eden İl Başkanı Aydın, şunları söyledi:

“Bugün gönül seferberliği programımızın Çınar ayağındayız. İlk gün dediğimiz gibi gidilmedik yer, çalmadık kapı, girilmedik gönül bırakmayacağız. Ben başta olmak üzere partimizin tüm fertleriyle vatandaşlarımıza hizmet etmek için buradayız. Sayın Cumhurbaşkanımızın yükünü bir nebze olsun hafifletmenin derdindeyiz. Diyarbakır’a verdiği önemi ve kıymeti şehrimizdeki yatırımlardan anlıyoruz zaten. Bize de düşen 2023’te kendisine Diyarbakır’dan güzel haberler göndermek için gece gündüz çalışmaktır. Bu konuda kendimize güveniyoruz.”

AK Parti Çınar İlçe Başkanı Ömer Murat Delil de Çınar için elini taşın altına koyan herkese teşekkür ederek, bugün böyle bir güzel bir programa ev sahipliği yaptığı için duyduğu memnuniyeti dile getirdi

Konuşmanın ardından gruplar görevlendirildikleri yerlerde vatandaşlarla bir araya gelerek, sorun ve sıkıntılarını dinleyip notlarını aldılar.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir