AK Parti’den yerinde teşhis! Diyarbakır’da talepler dinlendi…

AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı ilçe programlarına kaldığı yerden devam ediyor. İlçe ilçe 2023’e programları kapsamında başlatılan gönül seferberliğinde bu haftaki durak Hani ilçesi oldu.

AK Parti’den yerinde teşhis! Diyarbakır’da talepler dinlendi…

AK Parti’nin Diyarbakır çıkarmasında il başkanı, il yönetimi, MKYK üyeleri, belediye başkanları, gençlik ve kadın kolları başkanları, ilçe başkanları ve meclis üyeleri tam kadro hazır bulunurken, pandemi ve yoğun programlardan dolayı ara verdikleri ziyaretlere yeniden başladıklarını belirten İl Başkanı Şerif Aydın, “Kaldığımız yerden devam ediyoruz. AK Parti Diyarbakır olarak gitmediğimiz hiç bir köy, dokunmadığımız hiç bir gönül kalmayana kadar çalışmalarımız devam edecek. Milletimize hizmetkar olma düsturuyla çıktığımız bu kutlu yolda Hanili hemşehrilerimizin gönül sofrasına misafir olmaya geldik bugün. Tüm teşkilatımızla vatandaşlarımızın emrindeyiz. İnşallah en kısa sürede Hani başta olmak üzere tüm ilçelerimize gönül seferberliğimiz devam edecek. 2023 seçimlerinden önce Diyarbakır’da partimizin ve Cumhurbaşkanımızın istediği seviyede hazır olacağız ve 2023’te Diyarbakır’da sandıktan çok güçlü bir şekilde çıkacağız. Şer odaklarının boş durmadığı bu günlerde bizleri yıpratmaya çalışanlar bugün nasıl bir reaksiyon gösterdiğimizi gördü. İşimiz vaktimizden çok bu yüzden bu işlerle uğraşacak vaktimiz yok. Durmadan yorulmadan yolumuza devam ediyoruz. Rabbim bizleri partimize ve bize güvenenlere karşı mahcup etmesin” diye konuştu.

Aydın’ın konuşmasının ardından AK Parti Diyarbakır Milletvekili Oya Eronat ve MKYK Üyesi Alaaddin Parlak da katılımcılara teşekkür ederek program bölgelerinde vatandaşların sorun ve taleplerini dinlediler. İlçe programlarının devam edeceğini vurgulayan Parlak, “Partimizin emrindeyiz. Millete hizmet yolunda bizlere ne düşerse yapmaya gayret ettik, ediyoruz. İnşallah 2023 yılı, Diyarbakır yılı olacak” ifadelerini kullandı.

 

 

 

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir