AK Partili Akbaşoğlu, EYT’lilere 2022’yi işaret etti!

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu, katıldığı bir televizyon programında EYT’lilerin durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu. Akbaşoğlu, 2022 içerisinde EYT meselesini bir düzenlemeye bağlayacaklarını söyledi.

AK Partili Akbaşoğlu, EYT’lilere 2022’yi işaret etti!

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu, katıldığı bir Beyaz TV’de katıldığı programda EYT’lilerin durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu. Akbaşoğlu, 2022 içerisinde EYT meselesini bir düzenlemeye bağlayacaklarını söyledi.

Akbaşoğlu yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:

“Sözleşmeli personelin durumunu ele alacağız. Ondan sonra çalışma takvimimizde EYT’li kardeşlerimizin durumunu 2022 içerisinde ele alarak mutlak surette bunu da bir düzenlemeye bağlayacağız. Bu konuda bir çalışma takvimi açıklamıştık. Bunu Çalışma Bakanımız Vedat Bilgin de ifade etmişti. Önce asgari ücret demişti, sonra emeklilerin ve memurların durumu, sonra 3600 ek gösterge, sonra sözleşmeli personel, sonra da EYT. Bu takvimi biz aynen uyguluyoruz, EYT’li kardeşlerimize de 2022 içerisinde bu konuyla ilgili ne yapacağımızı başta Çalışma Bakanımız olmak üzere bizler de Cumhur İttifakı olarak EYT’li kardeşlerimizin problemlerini de Allah’ın izniyle çözüme kavuşturmak suretiyle bu konuda tam bir birliktelik içerisinde millet-devlet kaynaşmasıyla güçlü birey, özgür birey, güçlü ve müreffeh bir toplum ve güçlü Türkiye idealini hep birlikte gerçekleştireceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir