AK Partili Aksal: ‘İşimiz zamanımızdan çok’

AK Parti Edirne Milletvekili ve MKYK Üyesi Dr. Fatma Aksal özellikle son dönemde çalışkan kişiliği ve bitmek tükenmek bilmeyen enerjisiyle dikkat çekiyor.

AK Partili Aksal: ‘İşimiz zamanımızdan çok’

TBMM’deki bütün çalışmalara katılmaya çalışan Aksal, memleketi Edirne’yi de ihmal etmiyor.

Her fırsatta çarşı pazarda esnaf dolaşan ve halk ile iç içe olan Aksal, parti çalışmalarını ve teşkilat buluşmalarını da aksatmıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın son dönemlerde gittiği tüm şehirlere giden Fatma Aksal, gittiği her yerde vatandaşın dertlerini dinliyor.

“Sayın Cumhurbaşkanımızı gördükçe çalışıyoruz demekten bile imtina ediyoruz” diyen Aksal, ‘Yükümüz ağır bunun farkındayız. Her ne kadar zamanımızı milletle hemhal olma yolunda dolu dolu geçirelim desek de millete hizmet yolunda işlerin yoğunluğu karşısında zaman sorunu yaşıyoruz. 2023’te hem ülkemizi hem de Edirne’mizi güzel günler bekliyor. İlk günkü aşkla çalışıp Sayın Cumhurbaşkanımızın da belirttiği gibi tevazu ve samimiyeti de elden bırakmadan çalışmaya gayret göstereceğiz” diyen Aksal, ziyaretlerden arta kalan zamanlarında da vatandaşlardan gelen davetlere icabet etmeye çalıştığını dile getirdi.

 

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir