Amerikalı rapçi Diddy yine gözaltına alındı

Birden fazla suçlamayla son günlerde sık sık gündeme gelen ABD’li ünlü rapçi Puff Diddy gözaltına alındı.

Amerikalı rapçi Diddy yine gözaltına alındı

Hakkında cinsel saldırı suçlamaları bulunan ve “Last Night”, “Coming Home”, “Bad Bod for Life” gibi parçalarla tanınan “Diddy” lakaplı Amerikalı oyuncu, yapımcı ve rapçi Sean Combs gözaltına alındı.

New York Güney Bölge Savcısı Damian Williams, Combs’un gözaltına alındığını duyurdu. Williams, Combs hakkında hazırlanan iddianamenin şimdilik gizli tutulacağını, dava hakkındaki detayların daha sonra açıklanacağını belirtti.

Combs’un avukatı Marc Agnifilo, müvekkilinin işbirliği yaptığını ve “suçsuz olduğunu” belirterek, bütün gerçeklerin ortaya çıkmasının beklenmesi gerektiğini kaydetti.

Amerikalı rapçi Diddy yine gözaltına alındı - 1

KIZ ARKADAŞINA ŞİDDET UYGULADI

Combs’un eski kız arkadaşı şarkıcı Cassie Ventura, Kasım 2023’te kendisine cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla Combs hakkında dava açmıştı. CNN televizyonu, mayısta Combs’un Ventura’ya fiziksel şiddette bulunduğunu gösteren bir video yayımlamış, Combs yaptıklarından dolayı özür dilemişti. Diddy videoda şu ifadeleri kullandı:

“Hayatınızın en karanlık zamanlarını düşünmek çok zor ama bazen bunu yapmak zorundasınız. Çok kötü durumdaydım. Yani dibe vurdum. Ama bahane üretmiyorum. O videodaki davranışım affedilemez. Bu videodaki eylemlerimin tüm sorumluluğunu alıyorum. Kendimden iğreniyorum. O zaman bunu yaptığımda tiksiniyordum, şimdi de tiksiniyorum.”

Rapçi sözlerine “Profesyonel yardım aradım. Terapiye, rehabilitasyona gitmek zorunda kaldım. Çok üzgünüm. Ama her gün daha iyi bir adam olmaya kararlıyım. Beni bağışlamanızı beklemiyorum. Gerçekten üzgünüm” diye devam etti.

Amerikalı rapçi Diddy yine gözaltına alındı - 2

Ventura’nın açtığı davanın ardından Combs’a yönelik cinsel saldırı suçlamaları artarak devam etmişti.

ABD İç Güvenlik Bakanlığı, 25 Mart’ta Combs’un Los Angeles ve Miami’deki evleri için arama emri çıkarmış ve buralara baskın düzenlemişti.

DIDDY KİMDİR?

1993 yılında Bad Boy müzik şirketini kuran Diddy, hip-hop türünün büyümesinde etkili oldu. Kariyeri boyunca 14 adaylığın yanı sıra üç Grammy kazandı. Combs yapımcı olarak öne çıksa da girişimci olarak birçok başarıya imza attı.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir