Arda Güler, Ancelotti ile sorun mu yaşıyor?

Arda Güler, Real Madrd Teknik Direktörü Carlo Ancelotti ile sorun yaşadığı iddialarını yalanladı. Real Madrid’de mutlu olduğunu ifade eden milli futbolcuya teknik direktör Vincenzo Montella da destek verdi.

Arda Güler, Ancelotti ile sorun mu yaşıyor?

Arda Güler kariyerine Real Madrid’de devam edecek.

Milli futbolcu, teknik direktör Carlo Ancelotti ile sorunlar yaşadığı ve Real Madrid’den ayrılmak istediğine yönelik iddiaları yalanladı.

“HOCAMLA ARAMDA HİÇBİR SORUN YOK”

Güler, “Hocamla aramda hiçbir sorun yok. Bu sene daha fazla süre alıyorum. Ülkemi en iyi şekilde temsil etmek istiyorum. Orada her şey yolunda. Tabii ki her maç oynamak isterim ama hiçbir problem yok. Milli takıma da hizmet etmek istiyorum, goller, asistler yapmak istiyorum.” dedi.

“FUTBOLCULARIMIZIN DAHA ÇOK OYNAMASINI DİLERİM”

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Arda Güler’in Real Madrid’de oynamasının çok büyük anlam ifade ettiğini söyledi.

Montella, “Arda’nın geleceği için biz karar veremeyiz. Real Madrid karar verecek. Ben tabii ki futbolcularımızın daha çok oynamasını dilerim. Real Madrid’de oynamak demek, çok büyük rekabette olmak demek. başka bir kulüpte bu kadar baskı var mıdır? Hayal edemiyorum. Dünyanın en büyük kulübü. O yüzden orada olması ve orada yetişmesi de çok büyük anlam ifade ediyor.” ifadelerini kullandı.

Real Madrid’e 2022 yazında transfer olan Arda Güler, eflatun beyazlı formayla 22 maçta 6 gol attı.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir