Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz ilk kez böyle görüntülendi

‘Ada Masalı’ dizisinin setinde tanışıp, sevgili olan Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz, birlikte ilk kez görüntülendi. Çiftin mutlu ve sempatik halleri gözlerden kaçmadı.

Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz ilk kez böyle görüntülendi

Geçtiğimiz aylarda final yapan ‘Ada Masalı’ dizisinde başrolleri paylaşan Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan’ın arkadaşlıkları bir süre sonra aşka dönmüştü.

İlk zamanlar aralarında bir şey olmadığını ısrarla dile getiren ikili, birkaç ay önce aşk yaşadıklarını itiraf etmişti.

‘FARKLI BOYUTTA DENEMEYE BAŞLADIK’

Alp Navruz, aşk yaşadıklarını; “Gerçekten o kadar çok şey yazılıyor ki, Ayça ile beraber şaşırarak okuyoruz…

Şöyle söyleyeyim; güzel bir arkadaşlık kurduk, güzel bir partnerlik yaptık, iş olarak da arkadaş olarak da. Onun dışında farklı boyutta denemeye başladık, devam ediyoruz. Şu an gayet güzel gidiyor, mutluyuz” sözleriyle açıklamıştı.

İLK KEZ GÖRÜNTÜLENDİLER

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlüler arasında yer alan Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan çifti, gündem olmaya devam ediyor. Birlikte geçirdikleri vakitleri sosyal medya hesaplarından paylaşan çiftin fotoğrafları takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutuluyor.

Ünlü çift ilk kez magazin muhabirleri tarafından birlikte görüntülendi.

Muhabirlerin sorularına cevap veren Alp Navruz; ‘Ayça Ayşin Turan’la birlikte tekrar bir proje olacak mı’ sorusuna; ”Şu an birlikte projeler okuyoruz. Birlikte tabi gelirse dijital bir iş falan birlikte oluruz” yanıtını verdi.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir