Bakan Yerlikaya duyurdu: Bursa’da dev operasyon!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, aralarında Bursa’nın da bulunduğu 45 ilde düzenlenen “Narkoçelik-25” operasyonlarında 538 kilogram uyuşturucu ele geçirildiğini ve 320 şüphelinin gözaltına alındığını duyurdu.

Bakan Yerlikaya duyurdu: Bursa’da dev operasyon!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bursa dahil olmak üzere 45 ilde “Narkoçelik-25” operasyonunun düzenlendiğini duyurdu.

Bakan Yerlikaya, “Aziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki; Ülkemizi zehir tacirlerinden ve sokak satıcılarından temizlemeye kararlıyız. Ülkemizin dört bir yanında zehir tacirlerine karşı operasyonlarımız artarak devam edecek” ifadelerini kullandı.

Yerlikaya; İstanbul, Ankara, Gaziantep, Adana, Sivas, İzmir, Denizli, Konya, Şanlıurfa, Antalya, Malatya, Mersin, Bursa, Samsun, Afyonkarahisar, Balıkesir, Sakarya, Tekirdağ, Kayseri, Burdur, Manisa, Batman, Çorum, Isparta, Hatay, Kahramanmaraş, Düzce, Giresun, Kütahya, Osmaniye, Siirt, Yozgat, Eskişehir, Mardin, Muğla, Adıyaman, Bitlis, Bolu, Kırıkkale, Kilis, Hakkari, Rize, Yalova, Ağrı ve Diyarbakır’daki operasyonlarda 538 kilogram uyuşturucu madde, 2 milyon 30 bin 500 kök kenevir ve kök skunk, 188 bin adet uyuşturucu hapın ele geçirildiğini bildirdi.

Ayrıca 320 şüphelinin yakalandığını aktaran Yerlikaya, operasyonlara 765 ekip ve 1910 personel, 9 hava aracı ve 26 narkotik dedektör köpeğinin de katıldığını kaydetti.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir