Başarılı gazetecilere ödüllerini Vali Karaloğlu verdi

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen “Yılın En Başarılı Gazetecileri” ödül töreninde, başarılı gazetecilere ödül verdi.

Başarılı gazetecilere ödüllerini Vali Karaloğlu verdi

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti tarafından “Yılın En Başarılı Gazetecileri” ödül töreni düzenlendi.

35’incisi düzenlenen ödül töreni öncesinde Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu tarafından Gazeteciler Cemiyeti için Kayapınar ilçesi Park 75 içerisinde yapılan yeni hizmet binasının açılışı yapıldı. Törene katılan basın mensuplarıyla sohbet eden Vali Karaloğlu yaptığı konuşmada, gazeteciliğin bir kamu görevi olduğunu ve bir Vali bir Kaymakam gibi mesai mefhumu gözetilmeden yapıldığını söyledi.

Ödül törenini çok önemsediğini dile getiren Karaloğlu, ödül alan gazetecileri tebrik ederken mesleğe emek veren tüm basın mensuplarına da teşekkürlerini iletti.

ÖNEMLİ BİR MERKEZ

Karaloğlu, Diyarbakır’ın yerel, ulusal ve uluslararası basının temsilciliğinin yer aldığı bir merkez olduğunu vurguladı. Tarihsel anlamda da Diyarbakır’ın, basının aktif olarak faaliyete geçtiği İstanbul’dan sonra ikinci il olduğunun altını çizen Vali Karaloğlu, bu nedenle Diyarbakır’da bu ödül töreninin gerçekleşmesinin de önemli olduğunu ifade etti. Basın İçin yapılan bu önemli merkezi yapan Kayapınar Belediyesi Başkan Vekili Ünal Koç da “Her daim özgür basına hizmet verecek bu önemli merkezi açmanın gururunu yaşıyoruz. Kayapınar olarak bu konuda elimizden ne geliyorsa yapıyor ve yapmaya gayret ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Ödül törenine ayrıca AK Parti Diyarbakır Milletvekili Ebubekir Bal, Kutbettin Arzu ve bir çok katılımcı katılım gösterdi.

Konuşmanın ardından geçilen ödül töreninde alanında başarılı olan gazetecilere ödülleri verildi..

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir