Başkan Aydın’dan 15 Temmuz mesajı

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, 15 Temmuz Darbe Girişimi’nin sekizinci yıl dönümü vesilesiyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Aydın’dan 15 Temmuz mesajı

 Başkan Aydın, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Bugün, ülkemizin demokrasisine kast eden hain 15 Temmuz darbe girişiminin sekizinci yıl dönümündeyiz. Bu vesileyle, şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize minnet ve şükranlarımızı sunuyorum. 15 Temmuz gecesi, milletimizin kahramanca direnişi sayesinde ülkemiz büyük bir felaketten kurtulmuştur. Demokrasiye, milli iradeye ve bağımsızlığımıza olan inancımız, o gece tüm dünyaya bir kez daha gösterilmiştir.”

Başkan Aydın, sözlerinde “Bu aziz milletin feraset ve cesareti, demokrasimizi koruma konusundaki kararlılığımızın en büyük teminatıdır. Birlik ve beraberlik içinde, Cumhur İttifakı çatısı altında, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, ittifak ortağımız Sayın Devlet Bahçeli‘nin destekleriyle ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşımak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz,” diyerek açıklamasına devam etti.

Aydın, cümlelerine “15 Temmuz’u unutmayacağız, unutturmayacağız. Şehitlerimizin emaneti olan bu güzel vatanı daha güçlü, daha müreffeh bir şekilde gelecek nesillere bırakmak için çalışmayı sürdüreceğiz,” vurgulamalarıyla son verdi.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir