Başkan Bozbey, Gastronomi Festivali’nde ‘Dudugiller’ ile tezgah başında!

Uluslararası 3. Bursa Gastronomi Festivali’nde düzenlenen etkinlikler çerçevesinde Melek Baykal ve Sahrap Soysal ikilisi ‘Dudugiller’, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve eşi Seden Bozbey ile birlikte yemek yaptı.

Başkan Bozbey, Gastronomi Festivali’nde ‘Dudugiller’ ile tezgah başında!

Kamera: MESUT ERDOĞAN

Uluslararası 3. Bursa Gastronomi Festivali 2. gününde de çeşitli etkinlik ve konuklarıyla misafirlerine kapılarını açtı. Merinos Parkı’nda gerçekleşen etkinlikler çerçevesinde Melek Baykal ve Sahrap Soysal, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve eşi Seden Bozbey ile birlikte yemek yaptı.

Melek Baykal ve Sahrap Soysal alkışlar eşliğinde sahneye çıktı. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve eşi Seden Bozbey, Soysal ve Baykal’a salata yapımında eşlik etti.

BURSA’NIN SİYAHI KONUŞULDU

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bursa’nın siyah incirinin tescil aldığına değinerek, “Siyah incirimiz tescil almış, kraliçeye kadar gitmiştir. Bu güzel memleketimizde önce toprağımıza sahip çıkmamız lazım” dedi. Melek Baykal ve Sahrap Soysal ise Bursa’nın lezzetlerini çok beğendiklerini belirttiler. Başkan Bozbey salata yaparken ‘Her şey ağlatır, Karacabey soğanı ağlatmaz’ diyerek izleyenleri güldürdü.

Programın neşesi haline gelen Sahrap Soysal, istek parçalarıyla seyirciyi coşturdu. Soysal’a daha sonra Seden Bozbey ve Melek Baykal’da eşlik etti. ‘Bursalı mısın kadifeli gelin?’e seyirciler de söyleyerek ve alkışlarıyla eşlik etti.

BAYKAL SEYİRCİLERE SALATA TADIMI YAPTIRDI

Melek Baykal, ‘Sevgimizi kattık’ diyerek yaptıkları salatadan izleyenlere de tattırdı. Başkan Bozbey, tadım yapanlara fikrini sordu ve ‘Salataya Bursa‘nın meyve ve sebzelerini koyacağız ve yapacağız. Hem sağlıklı, hem de yemek gibi. Afiyet olsun’ dedi.

Program bitiminin ardından Başkan Bozbey ve eşi Seden Bozbey, teşekkür hediyesi olarak Melek Baykal ve Sahrap Soysal’a İznik Çinisi ve Bursa Bıçağı hediye etti.

 

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir