Boşanma davasıyla gündemden düşmeyen Johnny Depp: Hayatım pembe diziye döndü

Eski eşi Amber Heard’e açtığı karalama davası ile bir dönem gündemden düşmeyen ABD’li ünlü oyuncu Johnny Depp, o dönem yaşadıkları hakkında konuştu. Depp, ”Hayatım pembe diziye döndü” ifadelerini kullandı. 

Boşanma davasıyla gündemden düşmeyen Johnny Depp: Hayatım pembe diziye döndü

Eski eşi Amber Heard’e açtığı karalama davası nedeniyle prestiji sarsılan ABD’li oyuncu Johnny Depp, kariyerinde yepyeni bir sayfa açmıştı. Kötü günleri geride bırakan oyuncu, “Modi, Three Days on the Wing of Madness” adlı filmin yönetmenliğini üstlendi. Yaklaşık 27 yıl sonra yönetmen koltuğunda oturan yıldız, San Sebastian Film Festivali’ne katıldı.

Depp, eski eşi Amber Heard ile yaşadığı hukuki mücadeleye gönderme yaparak “Sanırım hepimiz nihayetinde birçok şey yaşadık… Belki sizinkisi bir pembe diziye dönüşmedi, hatta televizyonda yayınlanmadı, ama hepimiz deneyimliyoruz ve bir şeyler yaşıyoruz” dedi.

Yeni filmi hakkında

İtalyan Riccardo Scamarcio’nun başrolünü oynadığı “Modi” filmi, İtalyan sanatçı Amedeo Modigliani’nin hayatını konu alıyor.

Film, Modigliani’nin I. Dünya Savaşı esnasında Paris sokaklarında ve barlarında yaşadığı kaos dolu 48 saati anlatacak.

Filmde Riccardo Scamarcio, Antonia Desplat, Stephen Graham, Bruno Gouery, Ryan McParland, Luisa Ranieri ve Sally Phillips gibi isimler yer alacak.

Filmin en büyük sürprizi ise usta oyuncu Al Pacino. “Baba” filminin usta oyuncusu, filmde Fransız koleksiyoncu Maurice Gangnat’a hayat verecek.

Rus model ile aşk yaşıyor

Daily Mail’in haberine göre, 61 yaşındaki Hollywood yıldızı, Rus model Yulia Vlasova ile aşk yaşıyor. Depp’in 28 yaşındaki sevgilisi hem modellik yapıyor hem de güzellik uzmanı.

Depp’e yakın kişiler ilişkinin henüz çok ciddi olmadığını ve ikilinin son iki yıldır birbirlerini “ara sıra” gördüklerini doğruladı. Kaynaklara göre Vlasova, bir güzellik salonunun sahibi. Modellik de yapan Vlasova, ünlü oyuncuyla ilk kez Prag’da düzenlenen 55. Karlovy Vary Uluslararası Film Festivali’nde tanıştı.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir