Bozbey’den AK Parti Bursa’ya ‘suç duyurusu’ yanıtı: Bursaspor için ne yaptıysak helal olsun

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan’ın suç duyurusunda bulunması hakkında açıklamalarda bulundu. Bozbey, “Siz yıllarca o koltukta otururken Bursaspor’u neden şampiyon yapmadınız. Buyurun savcılığa gidin, verilmeyecek hesabımız yok. Birileri gitsinler, onlarla uğraşsınlar. Biz Bursaspor için ne yaptıysak helal olsun, bundan sonra da daha fazlasını yapmak için amacımız, inancımız var. Bursaspor yükselecek.” dedi.

Bozbey’den AK Parti Bursa’ya ‘suç duyurusu’ yanıtı: Bursaspor için ne yaptıysak helal olsun

AK Parti Bursa İl Başkanımız Davut Gürkan, Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mustafa Bozbey ve sorumlular hakkında görevi ve güveni kötüye kullanmak suretiyle kamuyu zarara uğratma gerekçesiyle kamu davası açılması adına, Bursa Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunacaklarını açıklamıştı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan’ın bu başvurusuna yanıt verdi.

Bozbey, “Siz yıllarca o koltukta otururken Bursaspor’u neden şampiyon yapmadınız. Buyurun savcılığa gidin, verilmeyecek hesabımız yok. Birileri gitsinler, onlarla uğraşsınlar. Biz Bursaspor için ne yaptıysak helal olsun, bundan sonra da daha fazlasını yapmak için amacımız, inancımız var. Bursaspor yükselecek. Kenti bir araya getiren, bir arada bulunduran böyle bir anlayış ortaya çıkmamıştı. Biz kimseyi ötekileştirmedik. Bizim için iyi insan mı kötü insan mı var. Bu anlamda bakıyoruz ve bu şekilde bakmaya devam edeceğiz. Hizmetlerimizi hiçbir şekilde ayırmadan devam ediyoruz. Bunu yapmadıkları için Bursaspor düşmüştü, Bursa düşmüştü. Şimdi Bursa ayağa kalktı.” dedi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir