Artvin Vakfı’nda Adnan Demirci güven tazeledi

Bursa Artvin Vakfı Olağan Genel Kurul için bir araya geldi. Tek liste girilen seçimde mevcut başkan Adnan Demirci güven tazeledi.

Artvin Vakfı’nda Adnan Demirci güven tazeledi

Haber: SİMLANUR İNCE
Kamera: MESUT ERDOĞAN

Bursa Artvin Vakfı, mevcut Başkan Adnan Demirci’nin tek aday olduğu Olağan Genel Kongresi’ni Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde düzenlendi.

Düzenlenen kongreye, İYİ Parti Bursa Milletvekili Selçuk Türkoğlu, AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, Eski Bakan ve şu anki AK Parti Artvin Milletvekili Faruk Çelik, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık katıldı.

Hüdavendigar Salonu’nda yapılan kongrede mevcut başkan Adnan Demirci seçime tek liste girerek yeniden başkan seçildi. Seçim sonuçlarının ardından konuşan Demirci, vakfın hedeflerine ulaşmak ve Bursa’daki Artvinli hemşerilerin birlik ve dayanışmasını güçlendirmek için çalışmalara devam edeceğini vurguladı.

Bursa Artvin Vakfı Başkanı Doç. Dr. Adnan Demirci, “Geçen dönem gelişim için değişim diyerek yola çıkmıştık. Sizlerde bizi destekleyerek oylarınızla yönetimi taçlandırdık. Bu dönemin yeni mottosu, ‘sizin vakfınız olarak’ karşınızdayız. Seçimi kazandıktan sonra Artvin Vakfı kazandı demiştim. Görüyorum ki Artvin Vakfı kazanmış. Bu gururu yaşattığınız için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

İYİ Parti Bursa Milletvekili Selçuk Türkoğlu, “26 yıllık bir vakıf ve hep hayırlı, güzel işler yapmış. Son 2 yılda 200’ün üzerinde öğrenciye burs vermişler. Ben tüm Artvinli Derneklerin pek çok faaliyetlerinde bulundum. 35 yıldır tanıştığım, tanıdığım, birlikte eylemler yaptığım bütün Artvinlilerin bir katkı koyduklarına, Bursa için yaşam standartları için katkı koyduklarına hep şahit oldum” diye konuştu.

AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, “Biz Bursa’da Artvinlileri ön planda görüyoruz. Bursa’nın gelişmesi için katkı koydular. Bursa’mızda büyük bir camia olarak Artvinliler her zaman yad edilecek. Başarılarınızın devamını diliyoruz” diye belirtti.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Son dönemde bu birlikteliği sağladığı için Adnan Başkan’a teşekkür ediyorum. Hepimizin desteği ile daha fazla hemşehrimizin gönlünde yer alacağına eminiz. Bundan sonra, bugüne kadar yaptıklarınızdan daha fazlasını yaparak vatandaşların gönlünde yer edinirsiniz” diyerek yeni yönetime başarılar diledi.

Artvin Milletvekili ve Eski Bakan Faruk Çelik, “Genel kurulun bütün Artvin Vakfı’na mensup tüm camiaya hayırlı olsun. 1996’da belki de zort şartlarda büyüklerimiz tarafından kurulmuş, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik öteden beri söylediğim bir ifade. Biz birlik olmak zorundayız. 1878 yılından beri bu güzel şehre göç etmiş çok büyük bir bölgenin yüksek bir potansiyeli var. Bu potansiyel birlik ve beraberlik içinde ancak hizmet verebilir. Vakıftaki bu birliktelik takdire şayandır. Devamını ve hepimizin destek olmasını temenni ediyorum. Elimizin erdiği kadar destek verdik ve bundan sonra daha fazlasını vereceğiz. Buradaki hemşehrilerimizin dayanışmasının neler ortaya çıkardığını hepimiz göreceğiz. Artvin’de sorunlar çok fazla. Yatırımlar var ama kırsal alan bizim alanımız. Toprağı kıt bir alanda vatandaşın sorunu çok fazla. Vatandaşa dönük bir yatırım yok. İlk önce kırsaldaki yerlerin sorunlarını çözelim dedik. 210 kilometre sıcak asfalt yaptık. Artvin’in her yerinde 2 yıl içerisinde sıcak asfalt çalışmasını gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Artvin’de 3 koldan çalışmalar yapılıyor” ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir