Bursa’da alacak kavgasında kan aktı

Bursa’da para nedeniyle çıkan alacak-verecek meselesinde kan aktı. Kafasından giren kurşun sonrası ağır yaralanan bir kişi hastanede ameliyata alındı. Vuran şüpheli ise Cinayet Büro dedektifleri tarafından kısa sürede kimliği belirlenerek yakalandı.

Bursa’da alacak kavgasında kan aktı

Olay, sabah saat 09.00 sıralarında merkez Yıldırım ilçesi Yunusemre Mahallesi’nde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, 72 ABD 672 plakalı panelvan aracı ile seyir halinde olan Caner Y. (30) henüz kimliği bilinmeyen şüpheli veya şüpheliler tarafından ateş açıldı. Mermilerin hedefi olan Caner Y. başından aldığı isabet ile ağır yaralanırken çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralanarak kanlar içerisinde kalan Caner Y.’ye yaptığı ilk müdahalesinin ardından Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Caner Y.’nin hayati tehlikesinin bulunduğunu ve ameliyata alındığını bildirdi. Olay Yeri İnceleme polisleri kamyonet araçta ve çevrede inceleme yaptı.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri şüpheli Evren A. (32)’nin kimliğini kısa sürede tespit etti. Şüphelinin peşine düşen Cinayet Büro dedektifleri şüpheli Evren A.’yı Acemler’de yaka paça yakalayarak gözaltına aldı. Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirilen şüpheli Evren A.’nın emniyetteki işlemleri sürüyor.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir