Bursa’da Danilo Zanna izdihamı! Ünlü şefin hedefi Bursa mı?

Bursa Gastronomi Festivali’nin konuğu ünlü şef Danilo Zanna oldu. Programda konuşan Zanna, ileride Bursa’ya da bir mekan açabileceğini söyledi.

Bursa’da Danilo Zanna izdihamı! Ünlü şefin hedefi Bursa mı?

Haber: Ebru TAŞDEMİR

Bursa Gastronomi Festivali tüm hızıyla devam ediyor. Bursa’nın gastronomi zenginliklerinin göz önüne çıkarılması amacıyla hazırlanan festivale binlerce kişi katıldı.

Ünlü şeflerin de yer aldığı festivale Danilo Zanna damgasını vurdu. Programda sahneye çıkan Danilo Zanna, başta Bursa olmak üzere Türkiye’nin gastronomi konusunda zengin olduğunu söyledi.

‘BU YEŞİL-BEYAZ BAMBAŞKA’

Bursa’nın kendisi için çok ayrı olduğunu söyleyen Zanna, “Burası aslında tarih kokan bir yer. Şaka maka değil tarih yazıldı. Bursa kültürü tüm dünyaya taşındı. Bu yeşil-beyaz bambaşka. Bursa şeftalisi dünyanın en güzel şeftalisi. Biz İtalyanlar kestaneye hastayız ama Bursa’daki kadar kestane bulamadım. Gerçekten burada olmak farklı bir duygu. Bu ne güzel yeşillik, bu ne güzel dağlar. Oradaki kar bile farklı. Sanki dünyadaki bütün güzellikleri Bursa’ya koydular.” dedi.

BURSA’YA RESTORAN MI AÇIYOR?

Norm Haber’in “Bursa’ya da restoran açmayı düşünüyor musunuz?” sorusunu yanıtlayan ünlü şef, “Şu an düşünmüyorum ama ileride neden olmasın” ifadesini kullandı.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir