Bursa’da okullarda skandallar bitmiyor! TÖB-SEN’den tepki geldi

Bursa’da öğrencileriyle okulun dışında alkol almasına ve öğrencileriyle yakın fotoğraf paylaşan müdür yardımcısına TÖB-SEN tepki gösterdi. Tüm Öğretmenler Birliği Sendikası Genel Eğitim Sekreteri Serkan Bebek, 21 Ekim Pazartesi günü okul önünde konuya dair basın açıklaması yapacağını duyurdu.

Bursa’da okullarda skandallar bitmiyor! TÖB-SEN’den tepki geldi

Bursa’nın Gürsu ilçesinde bir okulda görev yapan müdür yardımcısının okulun öğrencileriyle okulun dışında alkol alması, fiziken öğrencileriyle yakın fotoğraf paylaşımında bulunmasına Tüm Öğretmenler Birliği Sendikası (TÖB-SEN) tepki gösterdi.

Olay sonrası açıklama yapan Tüm Öğretmenler Birliği Sendikası Genel Eğitim Sekreteri Serkan Bebek şu ifadeleri kullandı:

Bursa İl Milli Eğitim’de skandallar bitmez. Son bir buçuk sene içinde Bursa İl Mili Eğitim’de bir şube müdürünün memuru taciz etme olayı mı dersin daha yeni bir lisede öğretmenin öğrencisini istismar etme olayı mı dersin ya da bir müdürün kadın müdür yardımcısının kapısını kırma olayı mı dersin .Bursa Milli Eğitim Bünyesinde Skandallar Bitmiyor !

Bursa’da bir Lisede Müdür Yardımcısı olarak görev yapan E… isimli müdür yardımcısının okulun öğrencileriyle okulun dışında alkol aldığı, arabasında gezdirdiği ,kafe, bar tarzı yerlerde öğrencilerle alkol aldığı bilgisi ve fotoğrafları sendikamıza ulaştırılmıştır.

Olayı öğrenen velilerin ise geçen hafta okul müdürüne durumu aksettirdiği müdürün ise kimseye bir şey demeyin biz halledeceğiz dediği fakat bir haftadır bu müdür yardımcısının hala aynı okulda göreve devam ettiğine yönelik iddialar sendikamıza ulaşmıştır.

Eğer Eğitim Bir Sen’li müdür olayı öğrenir öğrenmez Eğitim Bir Sen’li Müdür yardımcısı için gerekeni yapmadıysa bunun hesabını hukuki olarak soracağız !

Velilerin bizlere emaneti olan öğrencilerle alkol alıp duygusal anlamda öğrencileri istismar eden müdür yardımcısı ve onu koruyan müdürden çocuklarımızı koruyacağız !

Hiçbir öğrencimizin şiddete, tacize, istismara maruz bırakılmasına asla müsaade etmeyeceğiz, istismara karşı sessiz kalmayacağız.  21 Ekim Pazartesi günü okul önünde konuya dair basın açıklaması yapacağız.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir