Bursa’nın o ilçelerinde 29 Ekim etkinlikleri iptal edildi!

Ankara’daki TUSAŞ tesislerine gerçekleştirilen terör saldırısı nedeniyle Bursa’nın bazı ilçelerinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri iptal edildi.

Bursa’nın o ilçelerinde 29 Ekim etkinlikleri iptal edildi!

Ankara’da Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi’nin (TUSAŞ) Kahramankazan ilçesindeki yerleşkesine dün terör saldırısı gerçekleştirildi. Saldırıda 5 kişi şehit olurken 22 kişi yaralandı.

Gerçekleştirilen hain saldırı nedeniyle başta Bursa olmak üzere birçok ilde yapılması planlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri iptal edildi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, terör saldırısı nedeniyle 24-25-26 Ekim tarihlerinde düzenleyeceği Cumhuriyet Bayramı kapsamındaki tüm etkinlikleri iptal etti.

OSMANGAZİ’DE ETKİNLİKLER ERTELENDİ

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla etkinliklerin ertelendiğini duyurdu.

Aydın, “Ankara’da Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ’ye (TUSAŞ) düzenlenen terör saldırısı nedeniyle, Belediyemizin 23-24-25-26 Ekim tarihlerinde gerçekleştirmek üzere önceden planlamış olduğu açılış ve etkinlikler ileri bir tarihe ertelenmiştir. Hain terör saldırısında hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağolsun.” dedi.

NİLÜFER’DE ETKİNLİKLER İPTAL

Nilüfer Belediyesi de 24-25-26 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek konser, söyleşi ve kültür/sanat etkinliklerinin iptal edildiğini duyurdu.

Yıldırım Belediyesi, Ankara’da TUSAŞ’a düzenlenen terör saldırısı nedeniyle Mobil Atık Toplama Aracı’nın tanıtımı etkinliği iptal edildi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Osmangazi Belediyesi ve Nilüfer Belediyesi’nin ardından bir erteleme de Mudanya Belediyesi’nden geldi.

Mudanya Belediyesi sosyal medya hesabından yaptığı duyuru ile etkinliklerin iptal edildiğini açıkladı.

Kestel Belediye Başkanı Ferhat Erol da sosyal medyadan yaptığı açıklama ile 29 Ekim etkinliklerinin iptal edildiğini duyurdu.

Karacabey Belediyesi 25 Ekim Cuma günü ilçede gerçekleşecek olan Cumhuriyet TIR’ı etkinliği ve Fettah Can konserinin iptal edildiğini duyurdu.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir