Bursaspor BB Erzurumspor deplasmanında

Bursaspor, TFF 1. Lig’in 2. haftasında bu akşam deplasmanda Erzurumspor’la karşılaşacak. Kutluhan Bilgiç’in yöneteceği mücadelede Bursaspor’da 3 eksik bulunuyor…

Bursaspor BB Erzurumspor deplasmanında

TFF 1. Lig’in 2. haftasında bu akşam deplasmanda Erzurumspor’a konuk olacak Bursaspor’da hedef galibiyet. Erzurum Kazım Karabekir Stadı’nda oynanacak olan mücadele saat 19.15’te başlayacak. İki takım arasındaki kritik mücadeleyi hakem Kutluhan Bilgiç yönetecek. Bilgiç‘in yardımcılıklarını Gökhan Memişoğlu ve Hasan Hüseyin Tetik yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Sinan Özcan olacak.

Bursaspor’da yeni transferlerden Namiq Alasgarov’un lisansı henüz çıkmazken, eksikler arasında üç de sakat oyuncu yer alıyor. İsmail Çokçalış, Ramazan Keskin ve Cüneyt Köz, sakatlıkları sebebiyle yarın akşam oynanacak olan mücadelede forma giyemeyecek. Erzurumspor ile Bursaspor, bu maçla birlikte 7. kez kozlarını paylaşacak. Daha önce Erzurum’da oynana 3 maçı ev sahibi ekip, Bursa’da oynanan 3 müsabakayı da yeşil-beyazlı takım kazanmıştı.

Hafta başından bu yana Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde çalışmalarını sürdüren yeşil beyazlı takımda tedavileri süren İsmail Çokçalış ve Ramazan Keskin ile birlikte Adanaspor maçında sakatlanan Cüneyt Köz forma giyemeyecek. Bugünkü mücadelede forvet hattının yeni transferler Massimo Bruno, Tim Matavz ve Reagy Ofosu üçlüsünden oluşması bekleniyor. Ev sahibi Erzurum’da ise eksik oyuncu bulunmuyor.

İŞTE MUHTEMEL KADROLAR

BB ERZURUMSPOR
29 Jakub Szumski
35 Orhan Ovacıklı
22 Mustafa Yumlu
4 Aykut Demir
53 Mucahit Albayrak
6 Gökhan Kardeş
20 Gökhan Alsan
77 Celal Hanalp
11 Arvydas Novıkovas
10 Ahmet Canbaz
61 Oltan Karakullukçu

Teknik Direktör: Erkan Sözeri

BURSASPOR
35 Erhan Erentürk

27 Ufuk Budak
31 Luka Capan
23 Furkan Emre Ünver
3 Onur Atasayar
36 Burak Altıparmak
22 Taha Altıkardeş
5 Emirhan Aydoğan
70 Massimo Bruno
18 Tim Matavz
10 Reagy Baah Ofosu

Teknik Sorumlu: Ali Aköz

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir