Bursaspor, Kevin Mirallas’ı bitiriyor

Transferde büyük bir hareketliliğin yaşandığı Bursaspor, geçen sezon Gaziantep’te oynayan Kevin Mirallas’la büyük oranda anlaştığı öne sürüldü. Bursaspor transferine bitti gözüyle baktığı Mirallas’ın ailesi için talep ettiği şartların oluşturulmasına çalışıyor.

Bursaspor, Kevin Mirallas’ı bitiriyor

Transferde yıldız oyuncu arayışlarına hız veren ve özellikle ofans hattını güçlendirmeye çalışan Bursaspor gündemine Yeşil Beyazlı camiayı hareketlendirecek bir ismini aldı.

OKUL TALEBİ YERİNE GETİRİLDİ

Bursa Hakimiyet’ten Süha Gürsoy’un haberine göre Yeşil Beyazlılar’dan geçen sezon Gaziantep’te forma giyen Kevin Mirallas’la yüzde 80 oranında anlaşmaya vardı. Halen boşta olan Belçikalı kanat oyuncusu ailesi için istediği şartların oluşturulması halinde önümüzdeki sezon Bursaspor forması giyecek. Kevin Mirallas’ın Bursaspor’dan öncelikli olarak çocuklarının yabancı dilde eğitim alması için bu imkanı sunan okul talep ettiği bildirildi. Bursaspor’un bu talebi yerine getirdiği ve alternatifleri deneyimli krampona sunduğu ifade edildi.

PREMİER LİG’DE 151 MAÇA ÇIKTI

Kevin Mirallas ailesiyle kendisine sunulan şartları ele aldıktan sonra Bursaspor’a cevabını iletecek. Kulüpten edinilen bilgiye göre transferin büyük oranda bitme aşamasına geldiği ifade edildi. 33 yaşındaki krampon geçen sezon Gaziantep’te lig ve kupada 31 maçta 7 gol, 5 asistlik performans sergiledi. Futbola Lille altyapısında başlayan Kevin Mirallas, Saint Etienne, Olympiakos, Everton, Fiorentina ve Royal Antwerp formalarını giydi. Bugüne kadar kulüp kariyerinde 502 maça çıkan Kevin Mirallas ‘Dalya’ dedi ve 100 gol kaydetti. Belçika Milli Takımı’nda 52 maçta 8 kez rakip fileleri havalandıran 33 yaşındaki futbolcu Premier Lig’de 151 maçta 29 gol, 24 asistlik performans sergiledi.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir