Bursaspor’un forma göğüs sponsoru belli oldu

Bursaspor’un A takım ve altyapı forma göğüs sponsoru Atış Yapı oldu.

Bursaspor’un forma göğüs sponsoru belli oldu

Bursaspor’un yeni sezon forma göğüs sponsoru belli oldu. Özlüce İbrahim Yazıcısı Tesisleri’nde gerçekleştirilen basın toplantısında yeşil-beyazlıların yeni göğüs sponsoru açıklandı.

Yeşil-beyazlılar forma göğüs sponsoru Atış Yapı oldu.

Bursaspor Kulübü Başkanı Enes Çelik hem A takım hem de altyapı formaları için yıllık 22 milyon TL’ye anlaşma sağlandığını duyurmuştu.

Bursaspor Kulübü Başkanı Enes Çelik basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

‘HOCAMIZ TAKIMDAN MEMNUN’

Transferlerle ilgili konuşan Çelik, “Hocamız takımdan memnun bize transfer için talep iletilmedi. Şu anda gündemimizde yok.” dedi.

‘BAĞIŞLAR İSTEDİĞİMİZ GİBİ DEĞİL’

Bursaspor tarafından başlatılan “Yanındayım” kampanyasına da değinen Enes Çelik, “Bağışlar istediğimiz gibi değil. Bursa’nın ciddi anlamda bir potansiyeli olan bir şehirde yaşıyoruz. Teşvik etmek için nasıl bir adım atabiliriz? Bu diriliş döneminde yapılan 1 TL’lik yardım ileride yapılacak 5 TL’den daha değerli. Firmalarımız duyarlı olsa belki bu kampanyayı bile konuşmuyorduk. Bu kampanya geçen sene başlasaydı 700-800 milyonlara gelmiştik.” ifadesini kullandı.

Başkan Çelik son olarak ise stadyum isim hakkı ile ilgili soruya, “Stadyum isim hakkı ile ilgili önümüzdeki bir haftada gelişme ihtimali yüksek ama olmazsa zor gibi görünüyor.” dedi.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir