Burtom Sağlık Grubu Genel Müdürü Küplü’den evde bakım hizmeti açıklaması

Burtom Sağlık Grubu Genel Müdürü Serdar Küplü, Evde Sağlık ve Bakım Hizmetleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Burtom Sağlık Grubu Genel Müdürü Küplü’den evde bakım hizmeti açıklaması

Burtom Sağlık Grubu Genel Müdürü Serdar Küplü’nün açıklamasında şu ifadelere yer verdi: 

“Kusursuz sağlık hizmeti ilkesini benimseyerek ve insan sağlığına verdiğimiz önemi her zaman ön planda tutarak, 30 yıl önce tıbbi görüntüleme ve laboratuvar tanı merkezi olarak başladığımız yolculuğumuz, bugün tedavi alanında da önemli hizmetler sunmaya devam ediyor.

“YAKLAŞIK 900 SAĞLIK ÇALIŞANIMIZLA BİRLİKTE KALİTELİ SAĞLIK HİZMETİNİ TOPLUMUN TÜM KESİMLERİNE SUNMANIN GURURUNU YAŞIYORUZ”

Bugün Burtom Sağlık Grubu bünyesinde altı şirket, yeni açılan Nilüfer şubemizle birlikte dört özel görüntüleme merkezi, kamu hastanelerinde hizmet alım kapsamında görüntüleme merkezlerimiz ve biri cerrahi operasyonların da gerçekleştirildiği dört tıp merkezi ile birlikte Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi (OSGB) ve Burtom Evde Sağlık ve Bakım Merkezimiz hizmet vermektedir. Yaklaşık 900 sağlık çalışanımızla birlikte, kaliteli sağlık hizmetini toplumun tüm kesimlerine sunmanın gururunu yaşıyoruz.

Sürekli devam eden yatırımlarımızla birlikte Ülkemiz sağlık vizyonunda önemli bir değer olan şehir hastaneleri projelerinde yer almaya da devam ediyoruz. Eskişehir Şehir Hastanesi, Bursa Şehir Hastanesi ve Tekirdağ Şehir Hastanesi görüntüleme hizmetleri, bilgi birikimimiz ve kaliteden ödün vermeyen tecrübemiz ile birlikte Burtom Sağlık Grubu tarafından veriliyor.

“YENİ İŞ İMKANLARI YARATARAK VE YATIRIMLARIMIZI HAYATA GEÇİREREK ÜLKEMİZE HİMZET ETMEYE DEVAM EDİYORUZ”

Geçtiğimiz yıllarda yaşadığımız pandemi krizi, tüm dünyaya toplumsal ve kişisel sağlığın, sağlık hizmetlerinin, teşhis ve tedavi teknolojilerinin önemini net bir şekilde göstermiştir. Burtom Sağlık Grubu olarak toplumumuzun her kesimindeki hastalara kaliteli sağlık hizmeti sunmak için sağlık sektöründe yeni iş imkanları yaratarak ve yatırımlarımızı hayata geçirerek ülkemize hizmet etmeye devam ediyoruz.

Koronavirüs salgını, sağlık hizmetlerine ulaşma ve hastaneye gitme anlayışını da değiştirdi. Pek çok kişi, endişe nedeniyle hastaneye başvurmakta tereddüt yaşadı. Hastanelerin korona tedavileri nedeniyle yoğun olduğu bu dönemde, düzenli tedaviye ihtiyacı olan ve kronik rahatsızlığa sahip risk grubundaki hastalar için evde sağlık ve bakım hizmetlerine daha çok ihtiyaç duyuldu.

Bu ihtiyaç doğrultusunda Burtom  Evde Sağlık ve Bakım Merkezimiz ile hastalığı nedeniyle sağlık kuruluşlarına gitmesi mümkün olmayan yatağa bağımlı hastaların, ileri derece kas hastalığı bulunanların, nörolojik hastalığı olanların, engelinden ötürü ulaşımda problem yaşayan bireylerin,  hastane ortamına girmeden sağlık hizmeti almak isteyen, 7’den 77’ye çocuk, genç, yaşlı, her yaştan bireyin  evde muayene, evde tedavi, evde tıbbi bakım ve rehabilitasyon işlemlerine yönelik sağlık hizmetleri ihtiyaçlarını, alanında uzman doktor ve deneyimli sağlık personelimizle karşılıyoruz.

Evde verdiğimiz hizmetlerimiz arasında doktor muayene hizmeti, hemşirelik hizmetlerimiz ile serum takma, sonda takma, enjeksiyon, yara bakımı hizmeti, radyolojik görüntüleme hizmetlerimiz ile evde röntgen ve ultrason çekimi, tıbbi tahlil ve laboratuvar hizmeti, evde fizik tedavi ve rehabilitasyon, evde tıbbi cihaz kiralama ve evde check-up hizmeti de bulunuyor. Böylece kişilere konfor alanında hizmet sunumu, enfeksiyon riskinin minimuma indirilmesi, hastane ortamından uzak olmanın olumlu psikolojik etkileri, zaman kaybının önüne geçilmesi ve profesyonel ekiplerce hizmet sunumu gibi avantajlar sağlanmış oluyor.

Evde Bakım ve Sağlık Hizmetleri, gelişen teknoloji ile sadece hastanede uygulanabilen birçok tanı, tetkik ve tedavi yönteminin evde de uygulanabilmesini sağlıyor. Hastalar; hastane ve laboratuvar risklerine maruz kalmadan, en rahat ettikleri yer olan evlerinde gereken sağlık hizmetini alabiliyorlar.

Sağlık problemleri nedeniyle evden çıkamayanlar, ulaşım sorunu olanlar, yoğun iş temposundan vakit bulamayanlar, trafik yüzünden vakit kaybetmek istemeyenleri düşünerek bulunduğunuz lokasyonda (ev, işyeri, huzur evi, bakım evi vb.) örnek alımı (kan, idrar, vb) hizmetimiz ile siz değerli hastalarımızın memnuniyetini en üst düzeye çıkarmayı amaçlamaktayız. Hastanede sıra beklemeden, yolda vakit harcamadan, işinizden izin almanıza gerek kalmadan tüm laboratuvar tetkiklerinizi sorunsuzca ve kısa sürede tamamlamanızı sağlıyoruz ve hiç vaktinizi almıyoruz.

“BURTOM SAĞLIK GRUBU KALİTE STANDARTLARINI KORUYARAK, KİŞİNİN KENDİ EVİNDE HUZUR VE KONFOR İÇERİSİNDE VERİLMESİNİ AMAÇLIYOR”

Evde sağlık uygulamalarımız, hastaların ihtiyaç duyduğu tıbbi bakım ve tedavi hizmetlerinin, Burtom Sağlık Grubu kalite standartlarını koruyarak, kişinin kendi evinde huzur ve konfor içerisinde verilmesini amaçlıyor. Bu amaç doğrultusunda Evde Sağlık hizmetlerimizi hastanın ihtiyaç duyduğu sağlık ve sosyal bakım hizmetlerini, evlerinde son derece profesyonel bir anlayışla sunuyoruz.

Evde sağlık hizmetlerimiz, hastaların sağlık ve tedavi sürecine genel olarak hâkim, deneyimli evde bakım doktorlarımızın koordinasyonu ile yürütülüyor. Hastaların ihtiyacına göre uzmanlarla yapılan değerlendirmelerin ardından tedavi planları düzenleniyor. Hasta ve yakınları talep ettiği sürece tüm sağlık ve bakım sorunlarına yönelik çözümler, üst düzey standartlarda sunuluyor.

Burtom Sağlık Grubu olarak, sağlık hizmetlerinde mükemmeliyeti hedefleyerek büyümeye ve gelişmeye kararlıyız; bu sayede topluma her alanda değer katmayı, yenilikçi çözümler sunarak sağlık alanında önemli katkılar sağlamayı sürdüreceğiz.”

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir