Çevre Bakanlığı’nda devir teslim töreni! Murat Kurum görevi devraldı

Murat Kurum, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nda düzenlenen devir teslim görevi ile görevi Mehmet Özhaseki’den devraldı.

Çevre Bakanlığı’nda devir teslim töreni! Murat Kurum görevi devraldı

Bakanlıkta düzenlenen törende konuşan Murat Kurum, Mehmet Özhaseki’ye teşekkür ederek, “94 yılından bu yana bir davada farklı farklı görevde çalıştılar. Kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

“Görev aldığım her işte amacım bizi kardeşi gibi bağrına basan aziz milletimize hizmet etmek olmuştur” diyen Kurum, şunları söyledi:

“Çok acılar yaşadık, aynı acıları yine yaşamak istemiyoruz. 11 ilimizde afetten etkilenen kardeşlerimizin evini bir an önce teslim etme arzusuyla aziz milletimize verdiğimiz sözleri tutma gayretinde olacağız.

81 ilimizde deprem dönüşümü noktasında yapılması gereken her türlü gayreti hiçbir siyaset gözetmeksizin partilerimizle, belediye başkanlarımızla elimizi taşın altına koyarak deprem dönüşümünü gerçekleştirmek istiyoruz.”

MEHMET ÖZHASEKİ İSTİFA ETMİŞTİ

Mehmet Özhaseki, dün yaptığı açıklama ile görevinden istifa ettiğini duyurmuştu.

Özhaseki, açıklamasında, “Üstlendiğim bu kutlu görevi sağlık sorunlarım sebebiyle kendi dileğimle bırakmak istediğimi Sayın Cumhurbaşkanımıza arz ettim” demişti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan karar ile Mehmet Özhaseki’nin yerine Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na Murat Kurum atanmıştı.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir