CHP Bursa’da kongre I Akdoğan: Öyle teklifler geldi ki!

CHP Bursa İl kongresinde Norm Haber’in canlı yayınına katılan Gürhan Akdoğan’dan çarpıcı açıklamalar geldi. Adaylıktan çekilmesi için teklifler geldiğini belirten Akdoğan, “Bana öyle teklifler geldi ki neredeyse gökteki yıldızları indirecekler. Ben burada dengeleri bozdum.” dedi.

CHP Bursa’da kongre I Akdoğan: Öyle teklifler geldi ki!

CHP Bursa İl Başkan Adayı Gürhan Akdoğan, Norm Haber canlı yayınına katıldı.

Akdoğan, şunları söyledi:

“Değişim talepleri benim de dikkatimi çekti. Mücadelemi CHP’de sürdüreceğim. Partiden uzak kalmadım. Son 5 yılım Bursa dışında geçse de Bursa’da kent mücadelelerinde taraf oldum.

AKDOĞAN: ÖYLE TEKLİFLER GELDİ Kİ

Vefa siyasette genel olarak yok ama mücadeleye devam ediyoruz. Bireysel çıkar için hiçbir zaman siyaset yapmadım. Bana öyle teklifler geldi ki neredeyse gökteki yıldızları indirecekler. Ama il başkanı olma sen….

AKDOĞAN: DENGELERİ BOZDUM

Ben burada dengeleri bozdum. Öyle bir yapı, bir oluşum; sen beni seç, ben seni seçeyim… Günün sonunda belki kazanamayabiliriz, ama bir dengeyi bozduk. Adaylığımız bunu yaptırdı bize. Ben güçlü ve herkesin takip ettiği bir CHP örgütü oluşturacağım.

AKDOĞAN: SEÇİMİ KAYBEDENLERİN ÖZELEŞTİRİ VERMESİ LAZIM

(Bozbey’in büyükşehir adaylığı ve ön seçim tartışmaları) Ben seçilmiş ya da atanmış adaylıklar konusunda yeni bir tartışmanın yerel yönetimlerdeki başarımızı engelleyeceğini düşünüyorum. Ama bundan sonraki adaylıklar için mutlaka ön seçim oluşmasını sağlayacak bir il başkanı oalcağım. Ama öyle kenardan köşeden değil. Ön seçimi isteyenler merkez yoklamasıyla milletvekili oldular, kabul ettiler. Bu çelişki değil mi? Eylem söylem birliği şart. Geçmişte Sena Hanım’a nasıl yüzde 28 oy aldırdıysak şimdi de başarırız. Ama geçen dönem bu seçimi kaybeden ve kaybettirenlerin oturup bir özeleştiri vermesi lazım.

AKDOĞAN: KARŞIMIZDA ÇOK CİDDİ BİR İTTİFAK OLUŞTU

Ben bir Atatürk devrimcisiyim. Bugün olmazsa yarına mücadele alanı mutlaka bırarıkırız. Gücü örgütten alıyoruz. Bursa’da siyaset nefes almıyor. Biz gündem yaratacağız, gündemin peşinde koşmayacağız. Kazanacağımıza inanıyorum. Karşımızda çok ciddi bir ittifak oluştu.”

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir