CHP lideri Özel Nilüfer’de: Türkiye’yi 100 yıl sonra yeniden şaha kaldıracağız!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 3 günlük Bursa programının ikinci gününde CHP Nilüfer İlçe Başkanlığını ziyaret etti. CHP’ye katılan muhtarlara rozet takan Özel, yaptığı konuşmada “Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu partiye 100 yıl sonra kuvvetler ayrılığı sağlamak, bir kez daha iktidar yaparak Türkiye’yi şaha kaldırma dönemi düşüyor. Bunu hep birlikte yapacağız” dedi.

CHP lideri Özel Nilüfer’de: Türkiye’yi 100 yıl sonra yeniden şaha kaldıracağız!

Haber: SİMLANUR İNCE
Kamera: MESUT ERDOĞAN

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bir dizi program için Bursa’ya geldi. Özel, programlarının 2’nci gününde CHP Nilüfer İlçe Başkanlığı’nda vatandaşa seslendi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart Yerel Seçimleri sonrası ilk kez Bursa’ya geldi. Özel, 3 günlük ziyaretlerinin ilkine Bursa’nın Mustafakemalpaşa’da başladı. 2’nci gün ziyaretlerine ise CHP Bursa İl Başkanlığı’nda basın toplantısı düzenleyerek başlayan Özel, devamında Bursa Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. Yoğun katılımla gerçekleştirilen Tarihi Bursa Büyükşehir Belediyesi’nde Başkan Özel, halka seslendi. Özel, Cuma Namazı’nı Ulu Cami’de kılarak, devamında da Osmangazi Meydanı’nı dolaştı. Özel, Nilüfer İlçe Başkanlığı önünde de vatandaşa seslendi.

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunacağını söyleyen Özel, CHP’ye katılan muhtarlara da rozet takdim etti.

ÖRGÜT PARTİ UYUMU BURSA’DA BÜYÜKŞEHİR’İ KAZANDIRDI

Özel, “Arkasında bir parti, bir örgüt olmadan, tek başına çıkıp koca mahalleden destek isteyip seçiliyorlar. Gerçek demokrasi lideri muhtarlar. Büyük bir cesaret gösterip baba ocağımıza gelen muhtarları tebrik ediyorum. Nilüfer bir marka kent. 5 dönemdir bizde. Gülümseyin Nilüfer’desiniz sloganıyla bilinen bir kent. Bozbey’in marka kent haline getirdiği bir yer. Cumhuriyet Halk Partisi’nin belediye kazanabileceğini düşünmüyorlardı. En güçlü alternatife oy veriyorlardı. Öğrenilmiş çaresizlik kısır döngüyle gidiyordu. Kendisinin ısrarlı çalışmaları, partisinin ona güvenmesi, örgüt parti uyumu, Büyükşehir’de CHP’nin kazanabileceği algısını güçlendirdi” ifadelerini kullandı.

TÜRKİYE’Yİ ŞAHA KALDIRACAĞIZ

Değişim kurultayından sonra bir heyecan yaşandığını söyleyen Özel, “Biz de moralleri yüksek tutarak, ön seçim yaparak, sıkı bir seçim kampanyası yaptık. Moraller iyiydi, adaylar iyiydi, insanlar inanmıştı. Biz Bursa Büyükşehir Belediyesi olmak üzere 2 kişiden birinin oyunu alarak, hemen her yerde yüzde 50 civarında oy alarak kazandırdı. Bu bize büyük bir umut getirdi. Cumhuriyet Halk Partisi’ne iktidarın kapısını aralayacak. Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu partiye 100 yıl sonra kuvvetler ayrılığı sağlamak, bir kez daha iktidar yaparak Türkiye’yi şaha kaldırma dönemi düşüyor. Bunu hep birlikte yapacağız” dedi.

İLK 5 YILDAN SONRA HER ŞEY DÜZELECEK

Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidar olduğu ilk 5 yıldan sonra her şeyin düzelebileceğine vurgu yapan Özel, “Çalışarak kazanacağız. Bu ülkeyi ayrıştıranlardan, yoksullaştıranlardan uzaklaştırıp barış içerisinde bir ülke yapacağız. Sığınmacı sorununu da çözeceğiz. Bu ülkeyi 10 yıldaki büyük zaferlerle tanıştıracak, iktidarımızın ilk 10 yılında bunu yapacağız” diye konuştu.

Nilüfer İlçe Başkanlığı önündeki toplu fotoğraflarda İlçe Başkanı Özgür Şahin’in yer almaması dikkat çekerken, Özel daha sonra Nilüfer Belediyesi’ne geçti.

Özel, Başkan Şadi Özdemir’den çalışmalarıyla ilgili aldı.

Nilüfer Belediyesi önüne kurulan sahnede konuşma yapması beklenen Özgür Özel, sıcak hava nedeniyle Belediye içerisinde vatandaşlara hitap etti.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir