CHP lideri Özel’den emekli maaşı açıklaması: Ben onlarla kavga yaparsam…

Bursa’nın Gemlik ilçesinde konuşan CHP lideri Özel, “Ben 105 seçim mitinginde emeklinin dertlerini konuştum. Ben onlarla kavga yaparsam, onların kimlik siyaseti üzerinden değil emekli maaşları üzerinden kavga yapacağım” dedi.

CHP lideri Özel’den emekli maaşı açıklaması: Ben onlarla kavga yaparsam…

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Bursa ziyareti kapsamında konuştuğu Gemlik’te emekli maaşlarıyla ilgili bir açıklama yaptı.

Özel, “Erdoğan ve Bahçeli kavga etmek istiyor. Onların gündeminde kavga var. Erdoğan geldiğinde en düşük emekli maaşı bir buçuk asgari ücretti. Şu anda bir buçuk asgari ücret verse şu an emekli maaşı 26 bin lira olurdu. Ben onlarla kavga yaparsam, onların kimlik siyaseti üzerinden değil emekli maaşları üzerinden kavga yapacağım. Asgari ücret, çiftçinin, işçinin, memurun, esnafın, gençlerin umutsuzluğu üzerinden kavga yapacağım. Onlar kavga ederken, Cumhuriyet Halk Partisi bir adım ilerliyor. Ben 105 seçim mitinginde emeklinin dertlerini konuştum. Onlar geldiğinde emekli maaşıyla 8 çeyrek altın alınıyordu. Şu an 3 çeyrek altın alınmıyor bile” diye konuştu.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir