CHP Yıldırım’dan Ankara’ya ziyaret

CHP Yıldırım İlçe Örgütü, CHP’nin haftalık grup toplantısına katılmak için Ankara’yı ziyaret etti. Genel Başkan Özgür Özel ile görüşen heyet, çalışmalar hakkında Özel’i bilgilendirdi.

CHP Yıldırım’dan Ankara’ya ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yıldırım İlçe Örgütü, İlçe Başkanı İlhami Gün önderliğinde, CHP’nin haftalık grup toplantısına katılmak üzere Ankara’ya bir ziyaret gerçekleştirdi.

ANITKABİR’E ZİYARET

CHP Yıldırım İlçe Örgütü, bu önemli ziyaretin ardından Anıtkabir’e geçti. Atatürk’ün mozolesinde saygı duruşunda bulunan heyet, Cumhuriyet’in kurucusuna olan Mustafa Kemal Atatürke bağlılıklarını bir kez daha dile getirdi.

ULUCANLAR CEZAEVİ MÜZESİ’NE ZİYARET

Anıtkabir ziyareti sonrası Ulucanlar Cezaevi Müzesi’ni gezen heyet, Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan, Hüseyin İnan, Mahir Çayan ve Ulaş Bardakçı’nın da anılarına saygı duruşunda bulunuldu.

SİVAS KATLİAMI ANITI ZİYARETİ

CHP Yıldırım İlçe Örgütü üyeleri, Sivas Katliamı’nda hayatını kaybedenlerin anısına yapılan anıtı da ziyaret etti. Anıt önünde bir araya gelen grup, katliamda şehit olanları andı ve adaletin sağlanması yönündeki taleplerini aktardı.

ÖZGÜR ÖZEL’İ BİLGİLENDİRDİLER

CHP lideri Özgür Özel, Yıldırım İlçe Örgütü’nü meclisteki odasında kabul etti. Ziyaretler kapsamında, CHP Yıldırım İlçe Örgütü üyeleri, TBMM’deki haftalık grup toplantısına katıldı. Toplantıda, parti politikaları ve güncel gelişmeler üzerine değerlendirmeler yapıldı. İlçe Başkanı İlhami Gün, bu tür ziyaretlerin partinin birliğini ve dayanışmasını güçlendirdiğini vurguladı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel meclisteki odasında kabul ettiği, ilçe örgütü yönetimi, kadın kolları, gençlik kolları ve meclis üyeleri ile tek tek tokalaşarak karşıladı. Bu sıcak karşılama sonrasında, İlçe Başkanı İlhami Gün, Yıldırım’da yapılan çalışmalar hakkında Özel’e kapsamlı bir bilgilendirme yaptı. Görüşmede, ilçede gerçekleştirilen projeler, sosyal faaliyetler ve parti çalışmalarının detayları ele alındı.

Başkan İlhami Gün, ilçede yürütülen çalışmaların partinin hedeflerine katkı sağladığını vurguladı.

CHP Yıldırım İlçe Örgütü’nün Ankara ziyareti, parti üyeleri arasında büyük bir memnuniyet yarattı. Ziyaret boyunca yaşanan anlamlı anlar ve yapılan etkinlikler, parti üyeleri tarafından takdirle karşılandı.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir