Demet Şener: İyi ki birbirimizi bulmuşuz

Yaklaşık bir yıldır iş adamı Tolga Arman ile aşk yaşayan Demet Şener, geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Ayaküstü muhabirlerle sohbet eden ünlü isim, ilişkisiyle ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Demet Şener: İyi ki birbirimizi bulmuşuz

Eski eşi Cenk Küpeli ile boşanmasının ardından Tolga Arman ile yeni bir aşka yelken açan Demet Şener, önceki gün Nişantaşı sokaklardan objektiflere yansıdı. Basın mensuplarıyla sohbet etmeyi ihmal etmeyen Şener, özel hayatına dair samimi açıklamalarda bulundu.

45 yaşındaki ünlü manken, muhabirlerin “Sizi çok mutlu görüyoruz, bunun sebebi aşk mı?” sorusuna “Aşk insanın hayatını yüzde 99 etkiliyor. Muhteşem biriyle beraberim. Tolga beni her zaman mutlu ediyor. İyi ki de bulduk birbirimizi. Bu devirde insanların bu kadar şanslı bir şekilde birbirini bulmaları, hayata aynı bakmaları ve keyifli olmayabiliyor. O yüzden ben çok keyifliyim” şeklinde yanıt verdi.

“Bu mutluluğun devamında evlilik gelebilir mi? sorusu üzerine ise Şener, “Kısmet, bakalım. Biz zaten kendi aramızda hep böyleyiz. Gönülden bir bağımız var. Biraz daha zaman var bakalım. Evlilik olmasada biz zaten gönülden birbirimize bağlıyız. Biz bir olarak bakıyoruz kendimize” diyerek cevap verdi.

Bir dönem ticarete de atılan Demet Şener, bu konu hakkında ise “Ticaret yapmıyorum artık. Her şeyi kapattım. Vaktim yok uğraşmıyorum, bu apayrı bir işmiş” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir