Deniz Uğur’un iddialarına Reha Muhtar’ın avukatından yalanlama!

Avukat Feyza Altun entübe edilen gazeteci Reha Muhtar ve şarkıcı Nilüfer ile kızı hakkında şok iddialarda bulunmuştu. Reha Muhtar’ın eski eşi, oyuncu Deniz Uğur’un avukatı olan Altun, çocuk kaçırmadan suç duyurusunda bulunacaklarını belirtmişti. Deniz Uğur’un iddialarına gazeteci Reha Muhtar’ın avukatından yalanlama geldi. Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Muhtar’ın avukatı dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Deniz Uğur’un iddialarına Reha Muhtar’ın avukatından yalanlama!

Ünlü gazeteci ve sunucu Reha Muhtar, 19 Ağustos 2024 gece 01.00’da Sarıyer’deki evinde geçirdiği kaza sonucu hastaneye kaldırılarak entübe edildi. Olay iddialara Muhtar’ın gece geç saatlerde alkol almasının ardından yaşandı.

Deniz Uğur'un iddialarına gazeteci Reha Muhtar'ın avukatından yalanlama! Açıklamaları dikkat çekti - Resim : 1

MERDİVENLERDEN DÜŞEREK AĞIR BİR ŞEKİLDE YARALANDI

Ünlü sunucunun, oğluyla birlikte bir restoranda yemek yediği ve burada fazla alkol aldığı, sonrasında ise direksiyon başına geçerek evine döndüğü iddia edildi. Eve döndükten sonra dengesini kaybeden Muhtar, merdivenlerden yuvarlanarak ağır şekilde yaralandı.İlk müdahale olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapıldı ve Muhtar, hemen hastaneye kaldırıldı.

Deniz Uğur'un iddialarına gazeteci Reha Muhtar'ın avukatından yalanlama! Açıklamaları dikkat çekti - Resim : 2

Gazetecinin entübe edilmesinin ardından düşme anında yanında olan 15 yaşındaki oğlunun, anne Deniz Uğur’a teslim edilmediği öne sürüldü.

Deniz Uğur'un iddialarına gazeteci Reha Muhtar'ın avukatından yalanlama! Açıklamaları dikkat çekti - Resim : 3.

OĞLUNUN ALIKONULDUĞUNU İDDİA ETMİŞTİ

Reha Muhtar’ın eski eşi Deniz Uğur’un avukatı Feyza Altun, çocuğun şarkıcı Nilüfer ve kızı Ayşe Nazlı Yumlu tarafından alıkonulduğunu öne sürdü.

Deniz Uğur'un iddialarına gazeteci Reha Muhtar'ın avukatından yalanlama! Açıklamaları dikkat çekti - Resim : 4

REHA MUHTAR’IN AVUKATINDAN YALANLAMA GELDİ

Deniz Uğur’un iddialarına gazeteci Reha Muhtar’ın avukatından yalanlama geldi. Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Muhtar’ın avukatı şu ifadelere yer verdi:

“Reha Bey’in oğlu Poyraz’ın kaçırıldığı iddiası çirkin bir iddiadır. Gerçek bilgiler Deniz Hanıma verilmiş olmasına rağmen bu şekilde yaygara çıkartmak ancak kötü niyete işaret eder. Poyraz bazen hastanede babasının yanında bazen de evine gidip gelmektedir.

“ANNESİNE GİTMEK İSTEMEDİĞİNİ BEYAN ETMEKTEDİR”

Poyraz daha önceleri annesinin yanında kalmak istemediğini defaatle resmî makamlar önünde beyan etmiş bu durum da kayıtlara geçmiştir. Bu süreç de dahi annesine gitmek istemediğini beyan etmektedir. Hal böyle iken ve ortada sağlık sorunuyla ilgili insani bir durum varken insani durumu ve çocuğun âli menfaatlerini hiçe sayarak ve kamuoyunu da manipüle etmek suretiyle durumdan yararlanmaya çalışmak meslek etiğiyle bağdaşmaz.

Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur.”

Reha Muhtar vekili: Av. Mustafa Demiral

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir