Derin Mermerci’den Hasan Can Kaya’ya övgü

Cemiyetin ünlü ismi Derin Mermerci, programında sokak hayvanları için yarattığı oluşumu tanıtan komedyen Hasan Can Kaya’ya övgü yağdırdı.

Derin Mermerci’den Hasan Can Kaya’ya övgü

Komedyen Hasan Can Kaya programında cemiyet hayatının ünlü ismi Derin Mermerci’nin sokak hayvanları için yarattığı oluşumu ‘Bir Can Bir Candır’ı tanıttı. Mermerci buna kayıtsız kalmadı.

Derin Mermerci X hesabından Hasan Can Kaya’ya şu sözlerle övgü yağdırdı:

“Sen hakikaten adam gibi adamsın. Çekimde beni araman ve tüm kalbinle, şu an oluşumum olan ve yakında tüzel kişiliğe dönüşecek ‘Bir Can Bir Candır’ı tanıtman, ve bunu yaparken de kalbinden konuşman beni çok duygulandırdı. İyi ki varsın canım benim, yeni sezon hayırlı uğurlu olsun. Ben kimseyi boşuna sevmem, gönül gözüyle bakmaya devam…”

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A SESLENMİŞTİ

Derin Mermerci, kamuoyunda tepkiyle karşılanan ve yürürlüğe girmesinin ardından peş peşe köpek katliamı haberlerinin geldiği ‘katliam yasası’ için Erdoğan çiftinden yardım istemişti. Mermerci, şunları söylemişti:

“Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Emine Hanım bu videoyu çekerken güneş gözlüğü taktığım için özür diliyorum. Maalesef günlerdir izlediğim vahşet videoları karşısında ağlamaktan gözlerim heba oldu diyeyim. Birini neredeyse açamıyorum. Danışmanlarınız mutlaka bu videoyu sizlere ulaştıracaktır.”

“Bu videonun bir tek amacı var sizden merhamet dileniyorum. Bir anne, bir kadın ve sizin başımızda olduğunuz, yönettiğiniz bu ülkenin bir vatandaşı olarak sizden merhamet dileniyorum.”

“Sizin bu videoları görmüş olduğunuza asla inanmıyorum. Görmüş olsanız bu yasayla ilgili mutlaka değişikliğe gidersiniz.”

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir