Diyarbakır’da antrenörlük kursu tüm hızıyla sürüyor

Diyarbakır’da 1. Kademe Judo Yardımcı Antrenörlük kursu devam ediyor. 26 Temmuz’da başlayan eğitimler, 8 Ağustos’ta sona erecek.

Diyarbakır’da antrenörlük kursu tüm hızıyla sürüyor

Türkiye Judo Federasyonu Başkanlığının, 2021 yılı faaliyet programında yer alan 1. Kademe Yardımcı Antrenör Yetiştirme Kursu uygulama eğitimi, 8 Ağustos’ta sona erecek. 26 Temmuz’da başlayan eğitim, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Şehitlik Köşkler Çok Amaçlı Spor Salonunda devam ediyor.

22 kursiyerin katılımıyla devam eden eğitimin komisyon başkanlıklarını Osman Gökcül, Cihan Özkaya ve Mücahid Delioğlu yapıyor.

Komisyon adına konuşan Osman Gökcül, “Diyarbakır ilimiz judo eğitim faaliyetlerinin adeta merkezi haline geldi. Birçok antrenör yetiştirme kursu ve siyah kemer sınavları ilimizde yapılmaktadır. Kursiyerlerin ilimizden memnuniyetle ayrılması bizim açımızdan oldukça önemlidir. Bu tür faaliyetlerde kültürel kaynaşmalar gerçekleşmektedir. Kursiyerlerimizi ziyaret edip birebir ilgilenen Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Turgay Sayın ve Spor Şube Müdürü Baki Karabulut’a ve Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanı Mehmet Kesen’e teşekkür ediyoruz” dedi

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir