Diyarbakır’da gençlik teşkilatlarından annelere destek

Diyarbakır Annelerinin evlat nöbetinin üçüncü yıl dönümünde HDP İl binası önünde yürüyüş düzenlendi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık’ın katıldığı destek yürüyüşüne Diyarbakır Ak Parti İl Gençlik Kolları başkanı Mahsum Melikoğlu Ve Tügva Diyarbakır İl Temsilcisi Ömer Buğday ve teşkilatları büyük bir katılımla destek verdi.

Diyarbakır’da gençlik teşkilatlarından annelere destek

‘Uzun yıllar kitaplara konu olacak şanlı bir direnişe şahitlik ediyoruz’ diyen Başkan Ömer Buğday “Kutsalımız olan annelerimizin bu evlat nöbetinde ilk günden bu yana he o yanlarında durduk durmaya devam edeceğiz. Genç, yaşlı, kadın, erkek demeden yıllardır insanları katleden ve bölgede korku imparatorluğu kuran terör örgütüne karşı dik duran ve bölgedeki atmosferi tersine çeviren annelerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Biz gençler olarak her zaman annelerimizin yanında Elif gibi dimdik duracağız” dedi.

“HER DAİM YANLARINDAYIZ”

İl Gençlik Kolları Başkanı Mahsum Melikoğlu ise “Evlat katili terör örgütüne karşı dillere destan bir direnişle direnen annelerimizin ellerinden ve yüreğinden öpüyorum. Bizler çok iyi biliyoruz ki Olimpos dağının çocukları Hira Dağı’nın evlatlarını asla kabullenmeyecek. Hira Dağı’nın evlatlarına sahip çıkan annelerimizin her daim hizmetinde ve yanındayız. Son çocuk dağdan gelene kadar annelerimize olan desteğimiz devam edecek” dedi.

Açıklamanın ardından iki başkan yönetimleriyle birlikte evlat yürüyüşüne katıldı.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir