Diyarbakır’da köy yolları yenileniyor

Diyarbakır’da yapımı tamamlanan, Ergani ilçesini mahalle ve kırsal köylere bağlayan 84 kilometrelik grup köy yollarını düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Diyarbakır’da köy yolları yenileniyor

Diyarbakır’da Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Ergani ilçesini mahalle ve kırsal köylere bağlayan 84 kilometrelik grup köy yollarının açılış töreni yapıldı. İlçeye bağlı Bereketli Mahallesinde yapılan törene, Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, AK Parti Milletvekilleri Ebubekir Bal ve Mehmet Mehdi Eker, İl Emniyet Müdürü Dr. Hüseyin Aşkın, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa Erdem, AK Parti İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın, kamu kurum ve kuruluş müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 9 Temmuz’da yapmış olduğu incelemelere de değinen Vali Karaloğlu, “Cumhurbaşkanımız 9 Temmuz’da buradaydı ve Allah ondan razı olsun. bugüne kadar Diyarbakır’la ilgili hiçbir talebimizi, hiçbir isteğimizi geri çevirmedi ve en son tramvay dedik Diyarbakır meydanında müjdeyi verdi. Bakanlarımızdan Allah razı olsun. Hangi bakanımıza Diyarbakır’la ilgili bir proje ile gitsek onların desteğini gördük. Milletvekillerimiz iki tanesi aramızda onlardan da Allah razı olsun. Hangi konunuz varsa Ankara’da önümüze düştüler, bakanlık bakanlık gezdik ve problemleri çözdük çözüyoruz. Çözümün anahtarı şehirdeki güven ve huzur ortamının devam etmesi. Bunu sağladığımız da Allah’ın izniyle biz Diyarbakır’ın var olan problemlerini bir bir önceleyerek hep çözmeye devam ederiz” şeklide konuştu.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir