Diyarbakır’da ses getirecek gençlik festivali

Diyarbakır Kayapınar Belediyesi 24-25-26 Eylül tarihleri arasında büyük bir gençlik festivaline hazırlanıyor..

Diyarbakır’da ses getirecek gençlik festivali

Son dönemlerin kültür ve sanat anlamında bölgenin öncü Belediyesi Kayapınar’dan bir güzel etkinlik daha vatandaşlarla buluşuyor.

Gençlere yönelik spor, kültür, eğitim gibi bir çok fark yaratan projeye ve park, bahçe ve komplekslerle ilçe halkına hizmet eden Kayapınar Belediyesi bu kez de bölgede uzun süredir yapılmayan ve gençlerin dört gözle beklediği gençlik festivalini gerçekleştiriyor. 24 Eylül’de Kayapınar Diclekent Park 75’te başlayacak ve 26 Eylül’de final yapacak festivalde birbirinden ünlü isimler sahne alacak. Cuma günü Öykü Gürman ile başlayacak festival finali ünlü sanatçı Mustafa Ceceli’yle yapacak. Ayrıca festival kapsamında son dönemin parlayan sanatçısı Nahide Babshlı ve Rap müziğinin yeni yüzü Resul Aydemir gibi sanatçılarda yer alacak.

Bu özel organizasyonun mimarı Başkan Ünal Koç “Bölge insanımızın özellikle de gençlerimizin bu konudaki taleplerine duyarsız kalamazdık. Şehir halkı bu tarz kültür ve sanat faaliyetlerine susamış durumda. Kayapınar Belediyesi olarak daha önce yaptığımız film günleri etkinliğinden sonra böyle güzel bir etkinliğe ev sahipliği yapacağımız için mutluyuz” dedi. Pandemi kuralları çerçevesinde gerçekleştirilecek programa gelmek isteyen gençlerin aşı olduğunu dile getiren Başkan Koç “Bu beni daha da motive ediyor. İnşallah gençlerimiz için daha güzel programlar yapacağız” dedi. Kayapınar Belediyesi tarafından ücretsiz olarak yapılacak festivale girişler aşı yada PCR testiyle olacak.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir