Ebru Şahin ile Cedi Osman’ın nikah tarihi belli oldu!

2020’de aşk yaşamaya başlayan güzel oyuncu Ebru Şahin ile Cedi Osman evlilik kararı almıştı. Nişantaşı’nda görüntülenen Ebru Şahin nikah tarihini açıkladı.

Ebru Şahin ile Cedi Osman’ın nikah tarihi belli oldu!

Ebru Şahin ile NBA takımlarından Cleveland Cavaliers’ta oynayan Cedi Osman 2020’de aşk yaşamaya başlamıştı.

Geçen hafta da Ebru Şahin’in doğum gününde yüzükleri takıp nişanlanmışlardı. Çift önceki gün Nişantaşı The House Cafe’deydi. Oyuncu izdivaç tarihini verdi; temmuzda düğün yapacaklarını açıkladı. Öncesinde de kına gecesi var.

Ebru Şahin, “Nikah sonrası oyunculuğu bırakacak mısınız?” sorusuna “Hayır, hiç niyetim yok. Kariyerime aynı şekilde devam edeceğim” yanıtını verdi.

Çiftin hem İstanbul’da hem Amerika’da birer evi olacak. Ebru Şahin daha önce “Kalp aynı heyecanla atarken uzaklık sadece coğrafi konumu belirler ve bizim için mesafeler sadece bundan ibaret” demişti.

Akın Akınözü ekrana veda eden ‘Hercai’de 3 yıl boyunca Ebru Şahin ile kamera karşısına geçmişti. İddiaya göre; araları kötü.

Görüşmüyorlar. Akın, “Davetiye gelirse Ebru Şahin’in düğününe gider misiniz?” sorusuna “Kendisine mutluluklar dilerim. Davetiye zaten gelmez. Gelse de ben gider miyim gitmem” yanıtını verdi.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir