Emin Adanur, canlı yayında son gelişmeleri değerlendirdi

Bursaspor Kulübü 2. Başkanı Emin Adanur, katılmış olduğu canlı yayında son gelişmeleri değerlendirdi.

Emin Adanur, canlı yayında son gelişmeleri değerlendirdi

Bursaspor yönetiminin lideri Emin Adanur, AS TV’de Markaj programına konuk oldu.

Adanur’un açıklamalarından satır başları:

Biz hep söyledik tahtayı açmadan hiç kimseyi satmayacağız. Şu anda da satmadık. Satılması gereken oyuncular varsa teknik ekip belirleyecek. Alınacak olan oyuncular varsa yine teknik ekip belirleyecek.

UEDAŞ’a, Bursagaz’a borcumuz vardı ödedik. Biz ana problemi tahtada yaşadık. Ana uğraştığımız konu tahtaydı. Onun dışında çok fazla zor bir durum yoktu.

Tahta açılma konusunda bir oyuncuyla 200 bin Euro’ya anlaşmıştık 350 bine çıktı.

Bursaspor eski Bursaspor değil artık.

Verdiğimiz çeklerde de kendi kefilliğim var. Birçok futbolcu kulüp seneti almam sen kendi senetini verirsen alırım dedi. Biz hemen herkese vadelendirmeler yaptık. Bunları ödediğimizde kapanma durumu yok. Ve yapmak zorundayız.

‘ESKİ BURSASPOR YOK BİZ VARIM DEDİM’

Eski başkanlar yüzünden şu an Bursaspor’un her sözü töhmet altında güven yok görüşme yapmak istediğimiz insanlar siz yalancısınız diyerek telefonları yüzümüze kapattılar, onlara eski Bursaspor yok biz varız dedim ve ödemelerini yaptım.

“BEN BURSASPOR GEÇMİŞİNİN HESABINI ÖDEMEKTE ZORLANIYORUM”

Ben Bursaspor geçmişinin hesabını ödemekte çok zorlanıyorum, lütfen yanlış anlamayın ama şoförüme bu yolda arabayı bile satabileceğimizi söyledim.. Bu yüzden Ayağa Kalk Bursa dedim.

Önümüzdeki yıl 40-50 milyon gibi bir ödeme var onu kapatırsak Bursaspor’un tahta problemi kalmıyor.

Birilerinin futbolculara şov yaptığı parayı ben ödedim. Biz Bursaspor’a hiçbir zarar vermedik. Her gün geçmişi temizledik.Yaptığımız tek şey buydu bizim. Benim ödediğim Bursaspor’a borç değil, Bursaspor’un borcuydu.

KONGRE KARARI

Kongre kararından vazgeçtim şu an her şey güzel gidiyor, Hayrettin Başkan ile devam edeceğiz seçim olmayacak her zaman Bursaspor için mücadele edeceğim ama başkan olmayacağım.

Abdullah Tazgel ve Eren’de de sıkıntı yok.

Batalla şu kadar adam getirecek diye bir durum yok. Tabii ki Arjantin’den takip ettiğimiz oyuncular var.

‘BİRİLERİNİ TATMİN ETMEK İÇİN OYUNCU ALMAYACAĞIZ’

Çok acele edip yanlış karar vermek istemiyoruz. Birilerini tatmin etmek için oyuncu almayacağız. Luka bu akşam ya da yarın Bursa’da olacak.Yaşını geçirmiş sadece ismi olmuş başkalarını tatmin etmek için oyuncu almayacağız. Bursaspor camiasının ağırlığını taşıyan futbolcuları bir araya getireceğiz. Bu konuda da kesinlikle acele etmeyeceğiz.

Fernandao konusunda temiz raporu gelirse düşünülecek. Jorquera da düşünüldü. Teknik ekip kendisiyle çalışmak istedi öyle bir durum var.

‘KOMBİNE ÇIKARMAYACAĞIZ, ÇÜNKÜ STATLARIN DURUMU BELLİ DEĞİL’

Kombine çıkarmayacağız, çünkü statların durumu belli değil taraftarlarımızdan ücret almak istemiyoruz zaten gelen para temliklere gidecek. Kulübe katkı sağlayacak adımları atmaya çalışıyoruz.

‘İÇİMİZDE HAİN VAR!’

Yiğit ve Vedat Bey ile Kembo konusunda yardımcı olmak için geldiklerinde görüştüm. Namık sürecinde Gökhan arkadaşımız bana Turgay Bey’in izleyip bulduğu ve ekibin takibinde olduğunu belirtti hemen iptal ettik. İçimizde hain var!

Şu an her şey yolunda gidiyor mutlu bir tablo çizebiliriz fakat bizimde hatalarımız olabilir eleştiriye açığız, yapıcı her eleştiri Bursaspor marka değerini artırır, gurur duyarız.

Hep beraber bu takımı ayağa kaldıralım. Burası Emin Adanur’un babasının yeri değil, burası Bursaspor Kulübü. Beraber olalım ben başka bir şey istemiyorum. Omuz omuza hareket edelim. Biz tarihte olmayan şeyleri yapıyoruz. Camiayı çok seviyorum. İyi ki büyük Bursaspor camiasının üyesiyim.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir