Ensarioğlu ve İl Teşkilatı, gençlik programı için Çermik’te

Diyarbakır Çermik’te, 24. ve 26. dönem milletvekili Mehmet Galip Ensarioğlu ve AK Parti İl Teşkilatı ‘Gençlik bizim, mahalle bizim’ programları nedeniyle çeşitli ziyaretlerde bulundular.

Ensarioğlu ve İl Teşkilatı, gençlik programı için Çermik’te

24. ve 26. dönem milletvekili Mehmet Galip Ensarioğlu ve İl Başkan Yardımcısı Mehmet Fatih Kayhan Çermikte, ‘Gençlik bizim, mahalle bizim’ programlarına Çermik Belediye Başkanı Şeyhmus Karamehmetoğlu, Çermik İlçe Başkanı Hayrettin Kızılarslan, Gençlik Kolları Başkanı Ahmed Mahsum Melikoğlu ile birlikte katıldıktan sonra Çermik’te köy ziyaretlerinde vatandaşlarla biraraya gelip sıkıntılarını dinledi.

Programda gençliğe teşkilatlanmanın önemini anlatan Ensarioğlu, 2023’ün en önemli yapı taşı olarak gençleri gösterdi.

Bu noktada gençlik teşkilatlarının çalışmasının önemine değinen Ensarioğlu, gençlere teşekkür ettikten sonra başka bir programa katılmak için alandan ayrıldı.

Programda il başkanlığı adına vekalet eden Mehmet Fatih Kayhan, “Gençler bizim geleceğimiz ve geleceğimiz için bizlere düşen her türlü görev ve sorumluluğa hazırız.” dedi.

“Böyle güzel bir programı organize ettiği İl Gençlik Kolları Başkanı Mahsum Melikoğlu’na teşekkür ederim” diyen Kayhan, Ensarioğlu’nun programına eşlik etmek için alandan ayrıldı.

Programın devamında Ensarioğlu ve beraberindeki heyet gittikleri yerde programı organize eden ve kendilerine eşlik eden Belediye Başkanı Karamehmetoğlu ve İlçe Başkanı Hayrettin Kızılarslan’a hazırlanan programlar için teşekkür etti.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir