Erkekler yemek yemesi için milyonlarca lira ödüyor!

Avustralyalı bir fenomen, çevrimiçi olarak paylaştığı içeriklerinde yemek yediği anları yayınlayarak büyük bir servet kazanıyor.

Erkekler yemek yemesi için milyonlarca lira ödüyor!

26 yaşındaki içerik üreticisi Grace Wears Lace, ekran karşısında yediği yemeklerle tam 22,5 milyon TL (508 bin sterlin) para kazandığını açıkladı.

Yetişkinlere yönelik içerik platformu OnlyFans‘ta özel kostümlerle videolar yayınlasa da, Lace kendisini “doyurmak” isteyen erkeklerden de yoğun bir ilgi görüyor.

Yaptığı açıklamada, “Beslenme içeriklerinin bir süredir var olduğunu biliyorum ancak artık çok daha fazla konuşuluyor ve görülüyor. Aslında kişisel olarak yemek videoları izlemekten hoşlanıyorum ve kesinlikle bunun zevkli tarafını görebiliyorum.”

“Sanırım hepimiz yemeğin haz verdiğini biliyoruz ve birinin sizin lezzetli olduğunu bildiğiniz bir yemeği yemesine tanık olmak bu haz duygusunu tetikleyebiliyor.” dedi.

SESLİ ÇİĞNEMESİNİ DE İSTİYORLAR

Sayısız özel video isteği aldığını itiraf ederken erkeklerin ona “yutkunmasını ve çiğnemesini” izlemek için çok para ödediğini de itiraf ediyor. Genç kadına göre erkekler bunu “tahrik edici” buluyor. En çok istek aldığı yemek çeşidinin de erişte veya makarna olduğunu ekledi.

Birçok kişinin yemek yerken çıkardığı sesleri duymak istediğini söyleyen Lace, “Ayrıca karnımın ne kadar dolu ve yuvarlak olduğunu görmeyi de seviyorlar.” dedi.

Bazı insanlar bunu biraz uçuk bulsa da genç kadın, yemek yemeyi sevdiğini ve bu tarz içerikler yapmaktan hoşlandığını itiraf ediyor. Yine de bazı sınırlarının olduğunu, kendisini hasta hissettirecek kadar çok yemek yemeyeceğini de ekliyor.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir