Eski eşe gönderme yeni sevgiliye teşekkür… Ceyda Düvenci son paylaşımıyla gündem oldu

Bülent Şakrak ile 8 yıllık evliliğini geçtiğimiz yaz bitiren ve Ebru Cündübeyoğlu’nun eski eşi Güçlü Mete ile aşk yaşamaya başlayan Ceyda Düvenci, salyangoz paylaşarak yeni sevgilisine teşekkür etti.

Eski eşe gönderme yeni sevgiliye teşekkür… Ceyda Düvenci son paylaşımıyla gündem oldu

Bülent Şakrak ile 8 yıllık evliliğini geçtiğimiz yaz bitiren ve Ebru Cündübeyoğlu’nun eski eşi Güçlü Mete ile aşk yaşamaya başlayan Ceyda Düvenci, salyangoz paylaşarak yeni sevgilisine teşekkür etti.

Ceyda Düvenci, Bülent Şakrak ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Ali ile Kenya ve Tanzanya’ya tatile gitti.

Bülent Şakrak ile boşandıktan sonra Ebru Cündübeyoğlu’nun eski eşi Güçlü Mete ile aşk yaşamaya başlayan Düvenci salyangoz paylaşarak eski eşine gönderme yapıp, yeni eşine ise teşekkür etti.

Düvenci, paylaşımında “Çok sakin, dingin, güzel düşüncelerle ve niyetlerle dolu bir tatil oluyor… Her şeye uzaktan bakabilmek huzur verdi içime… Özellikle son altı ayda ne kadar başkalaştığımı fark ettim. Hayatın verdiği bütün güzellikleri ve hediyeleri anladım, kabul ettim… Özellikle son 4 ayıma sonsuz şükür dolu içim… Kalbimin bu kadar hızlı çarpabileceğini bana yaşattığı için hayata ve sana “gm” teşekkür ederim, mucizelerime teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Eski eşe gönderme yeni sevgiliye teşekkür. Ceyda Düvenci son paylaşımıyla gündem oldu

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir