Eski MasterChef yarışmacısından sert sözler: Beş para etmezsiniz

MasterChef Türkiye 2022 ve MasterChef Türkiye All Star’ın öne çıkan yarışmacılarından Kıvanç Karadeniz dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Karadeniz, kendi döneminde yarıştığı bazı kişilere tepki göstererek onları takipten çıkardığını duyurdu.

Eski MasterChef yarışmacısından sert sözler: Beş para etmezsiniz

MasterChef Türkiye 2022 ve MasterChef Türkiye All Star’ın öne çıkan yarışmacılarından olan Kıvanç Karadeniz, bazı yarışmacıları takipten çıkardığını söyledi.

Kendisine yönelik eleştirilere yanıt veren Karadeniz, “Eski dostlarımı Instagram’dan takipten çıktım. Arkamdan sevdiklerime benimle ilgili şerefsizce iftira atan insanlara sesleniyorum” ifadelerini kullandı:

”HARAM OLSUN”:

Karadeniz’in, “Yaptığım bütün destekler size haram olsun, ama arkamdan iftira atmaya devam ederseniz beni susturamayacaksınız” şeklindeki sözleri de dikkat çekti. MasterChef Kıvanç Karadeniz’in ifadeleri şu şekilde:

“Yarıştığım dönem arkadaşlarımdan bazılarına sesleniyorum; açtığım restorandan yaşadığım ilişkilere kadar arkamdan ahlaksızca şeyler söylemişsiniz.”

”KISKANDINIZ”

”Bu yarışmaya 2 yıl hiçbir şey veremediniz, beş para etmezsiniz, benim gibi şerefli insanı bile kıskandınız.”

KADRODA KİMLER VARDI?

MasterChef Türkiye 2022’nin ana kadrosunda o dönem Metin Yavuz, Çağatay Akgül, Gamze Tosun, Şeyma Müjdeci, Melih Berkay Gündüz, Burak Revanbahş,

Tayfun Genç, Yağız Özçelik, Dilan Karataş, Onur Biçim, Ayaz Geçer, Fatma Nur Uçar, Burak Kaya, Kaan Noyanalpan, Barış Demir, Büşra Zambak ve Serpilay Salkım yer almıştı.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir