Esnaf harekete geçti! Aşı olana indirim yapılacak

Yeniden kapanmayı ekonominin kaldıramayacağını belirten iş dünyası aşı kampanyasına başladı. Trabzon, Van, Şanlıurfa’nın ardından Malatya, İstanbul ve Diyarbakır’da da esnaf aşı olana indirim yapacak.

Esnaf harekete geçti! Aşı olana indirim yapılacak

Koronavirüse karşı aşılama oranlarının beklenen seviyede ilerlememesine bağlı olarak son dönemde hızla artışa geçen vaka sayıları iş dünyasını harekete geçirdi.

Yurdun doğusundan batısına birçok ilde iş dünyasının sivil toplum örgütleri çeşitli kampanyalar düzenleyerek vatandaşı aşı olmaya teşvik ediyor. Aşı olana çeşitli mal ve hizmetlerde indirim uygulayan iş dünyasının kampanyası tüm illere dalga dalga yayılıyor.

İLK TRABZON’DA BAŞLADI

İlk olarak Trabzon Turizm İşletmecileri ve Seyahat Acenteleri Derneği aşıya karşı teşvik kampanyası başlattı. “Aşıyı tamamla indirimi yakala” sloganıyla yola çıkan dernek, birinci ve ikinci doz aşısını yaptıran vatandaşlara konaklama konusunda indirim uyguluyor.

DİYARBAKIR’DA START VERİLDİ

Diyarbakır’da da şehrin ticaret erbabı aşı kampanyasına start verdi. Organize Sanayi Bölgeleri ve küçük sanayi sitelerine aşı standları kurulması planlanıyor. İldeki iş dünyası örgütleri teşvik kampanyalarını üye iş yerlerinin inisiyafine bıraktı. Herkes imkânları nispetinde çeşitli teşviklerle vatandaşın aşı olmasını teşvik edecek.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir