‘EYT artık sendikalardan daha fazla ilgi görüyor’

Bursa Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği genel kurulunda konuşan Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun, EYT örgütlenmesi konusunda dikkat çekici açıklamalar geldi.

‘EYT artık sendikalardan daha fazla ilgi görüyor’

EYT konusundaki çalışmalarıyla tanınan Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun, Bursa Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği’nin genel kuruluna katıldı.

Emeklilikte yaşa takılanların tüm Türkiye’de örgütlendiğini, federasyon kurulduğunu ve konfederasyonlaşma çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Erdursun, şöyle devam etti:

“EYT hem emeklilikte yaşa takılanların mağduriyetlerinin giderilmesi hem de sosyal güvenlik ve çalışma hayatında diğer çalışanları yakından ilgilendiren ve çözüm bekleyen konularla ilgili çalışmalar yapan bir dernek oldu. Ben de bu derneği bir sosyal güvenlik uzmanı olarak, sosyal güvenlik konularındaki eksikler, olması gerekenler ve çözüm önerilerini hazırlayıp sunuyorum. Elimden geldiğince destek oluyorum.”

EYT örgütlenmesinin sendikal boyuta geldiğine dikkat çeken Erdursun, şunları söyledi:

“EYT’liler artık sendikalardan daha fazla ilgi gören, onlardan daha fazla konuları gündeme getirebilen büyük bir STK oldu Emeklilikte Yaşa Takılanlar. Bizler de EYT’li herkesin yanındayız ve destek olmaya devam edeceğiz.”

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir